Hele goede eerste ervaring. Perfecte service.

Altijd top

Snelle levering, mooie merken, leuke aanbiedingen.

Een aanbeveling bij vrienden en familie waard. Doen wat ze beloven

Goed, helaas was item niet goed maar service wel

Helaas had ik een product gekocht met een defect. Gelukkig kon ik deze kostenloos retour sturen door de goede service.

Overzichtelijke site, geweldige service

Mooie duidelijke site, goeie en snelle service. Duidelijk en klantvriendelijk ruil- en retourbeleid. Heel blij met de skikleding!

Supersnelle levering en mooie kwaliteit

Skibroek op zondagavond besteld. Deze werd dinsdagochtend reeds bezorg. Mooie broek en een hele goede prijs.

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd zoals gemeld, de volgende werkdag geleverd. Mooi ingepakt en kleding van prima kwaliteit.

Ik vind het prettig winkelen bij SkiWebShop!

Ik twijfelde nog over een duurdere aankoop maar omdat er net een actie was heb ik de aankoop toch gedaan en ben blij met het product en de afhandeling.

Fijne webshop mooie aanbiedingen.

Top!!

Snelle verzending, goede kwaliteit!!

Helemaal geweldig

Ski-jas besteld en binnen 2 dagen ontvangen ondanks dat het in het weekend besteld was. Netjes in een doos verstuurd. Helemaal top!

Perfecte service

Perfecte service en snel binnen

Snel, betrouwbaar en scherpe prijs!

Zoek niet verder, dit is top!

Niets te klagen

Snel geleverd en voor de laagste prijs.

Voldoet volledig aan verwachting

Snelle verzending, goede prijs en bestelde artikelen voldoen geheel aan verwachting

Snelle verzending, mooie producten!

Afgelopen tijd 2 bestellingen geplaatst. Zowel voor mijzelf, als voor mijn man en voor de kids hele leuke skipully's gekocht! Fijn dat dit kan bij 1 webshop. Heel veel keuze, en leuke aanbiedingen van mooie merken. Snelle verzending en netjes verpakt. Bedankt! PS: jullie zijn niet goed voor mijn portemonnee, maar dat is uiteraard een compliment! :-D

tevreden over mijn aankoop

Mijn eerste aankoop bij jullie. Kleine bestelling om te beginnen. Op tijd geleverd in een goeie verpakking. Hier kom ik nog terug.

Erg tevreden

Mooie kwaliteit, en veel keus. Snelle levering

Vlotte levering en mooi materiaal

Vlotte levering en mooie kledij

Super snelle levering en top producten

Een website met veel producten en goede merken. En het mooiste is dat het ook nog eens erg snel geleverd wordt. En dat alles voor goede scherpe prijzen. Win win win situatie dus met dit bedrijf. We hebben er al heel wat spullen besteld en blijven dit ook nog lang doen.

Mooie artikelen en snelle verzending

Inmiddels al vier keer een bestelling van meerdere artikelen gedaan. De bestellingen altijd supersnel in huis en erg tevreden met de producten. Webshop biedt een zeer ruim assortiment.

Snelle kevering voor goede orijs

Zeer goed. Mooie skibroek gekocht voor mijn dochter. Blij mee

Goeie kwaliteit skibroeken besteld en al 20 uur na bestellen bezorgd

De skibroeken waren echt veel te lang helaas. Er stond overal bij : "Valt normaal: we adviseren je gebruikelijke maat te bestellen" en mijn binnenbeenlengte kwam dan zo goed als overeen met die van de genoemde maten van de fotomodellen, maar ze bleken toch véél te lang. Verder wel prima passend en ze zaten wel lekker licht en soepel en zagen er goed uit. De broeken zijn wel vrij dun. Jammer dat ik het moest terugsturen.

Goede winkel met veel kwaliteitskeuze

Deze winkel verkoopt geen slechte kwaliteit aan producten. Website is overzichtelijk en er is veel keus. De omschrijvingen van het product geven goed weer wat je ervan mag verwachten. Na mijn bestelling werd het gelijk dezelfde verzonden!

Supersnelle levering

Binnen 16 uur na bestelling een superfijne skibroek ontvangen. Topservice van skiwebshop!

Laagsteen 28

4815 PH Breda