Defect product, super geregeld!

Mijn ski-jas bleek op wintersport kapot te zijn, en ik kreeg keurig een voucher om een nieuwe te bestellen. Het contact met Julia van de klantenservice is snel en vriendelijk. Retour voor een paar euro is ook heel fijn, zo kan je verschillende maten bestellen om thuis te passen. Als ik volgend jaar weer iets nodig heb, zal ik als eerste bij deze webshop kijken!

Prima prijs/kwaliteitsverhoudibg

Snelle levering tegen prima prijs/kwaliteitsverhouding

Scherpe prijzen met snelle levering

De afgelopen jaren vaker bij SkiWebShop.nl skispullen besteld. Mijn ervaring is scherpe prijzen met snelle levering.

Scherpe prijzen en een zeer snelle levering. Fijne webshop, bestellen altijd hier onze skikleding.

Super snel geleverd! Top

Spullen besteld laat in avond, volgende dag geleverd! Netjes berichten ontvangen, klasse!

Goede helm, blij mee

Betrouwbare webshop

Goede producten en vlotte verzending

Dames- skikleding besteld. Vlotte levering, goede communicatie.

Topper

Snel en betrouwbaar.

Uitstekend!

De volgende dag al binnen!

Super spullen,en supersnelle service.

Perfecte service

Alles volgens afspraak. Volgende dag geleverd!

Snel en goed

Binnen 24 uur geleverd zoals afgesproken

Super webshop

Goede snelle service en top prijzen!!

Perfecte en supersnelle levering en superscherpe prijs!

Wat wil een mens nog meer! Een mooie en goede skihelm kopen tegen de scherpst denkbare prijs en binnen no time op je huisadres perfect afgeleverd krijgen.

Zeer snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige ervaring! Snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

Zeer veel keus, goede kwaliteit en de volgende dag bezorgd. Superblij!

Goed prijs voor producten

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Voordeliger dan bij ander winkels.

Mooie kleding

Alles werd op tijd geleverd.

Zeer fijne webshop met veel keuze!

Fijne webshop en bij vragen een goede klantenservice die goede adviezen kan geven!

goed product snel bezorgd

Mooie skipulli besteld die heel snel goed verpakt werd bezorgd. Past ook goed doordat er op de site wordt aangegeven hoe de pasvorm is

Wie zoekt die vind

Als ik iets nodig heb voor mijn ski vakantie dan begint mijn zoektocht hier. Op de site vind je echt alles wat je nodig hebt. Én aan zeer schappelijke prijzen! Ik heb al verschillende spullen besteld en telkens zo tevreden. Alles is qua prijskwaliteit TOP! Ik heb de site al vele malen aangeraden aan mensen die dan op hun beurt ook besteld hebben en tevreden zijn. En mocht je het toch willen sturen, geen probleem, de centjes krijg jesnel terug. De levering is telkens zeer snel wat dan ook weer zeer positief is, want zo net voor op reis vertrekken en nog iets last-minute bestellen, dat kan ... handig toch!

Super snelle levering en goede aanbiedingen voor mooie producten.

Erg snelle levering Mooie producten Super aanbieding En goede service met oog voor de klant

Snelle levering, prima producten

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Top ervaring bij Skiwebshop.nl

Duidelijke en gemakkelijke website, gunstige prijzen en top levering, binnen 14 uur!!

Laagsteen 28

4815 PH Breda