Pluspunten

Snelle levering, goede merken voor een leuke prijs. Goede overzichtelijke website

De producten staan niet altijd goed ingedeeld. Zo staan de handschoenen van dames, heren en kinderen door elkaar en dat maakt het lastiger zoeken.

Pluspunten

Super snelle levering. Retourzending ging makelijk en is snel en correct afgehandeld. Kortom ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Geweldige service!! Ik bestelde nog een skijack voor mijn zoon op vrijdagavond 23 december na 22.00 en wist eigenlijk wel zeker dat ie niet meer op tijd kwam. Ook geen bevestingsmail of track&trace gehad. Maar tot mijn grote verbazing werd er op kerstavond aangebeld en kwam het jack toch nog op tijd binnen en heeft mijn zoon inmiddels een geweldige skiweek gehad!! Super bedankt!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk en voor elke prijs is er wat te vinden

Mochten dingen uitverkocht zijn, tien ze even niet op de site. Bv kinder skihelmen zijn er veel van uitverkocht, maar ze komen wel naar boven

Pluspunten

Duidelijke site. Er fijn dat er een eigen maattabel van elk merk bij zit. Snelle levering.

Pluspunten

Enorme keuze met grote voorraad, duidelijke website, makkelijk, supersnelle verzending en duidelijke instructies mocht iets niet goed zijn en je wilt het retourneren.

Pluspunten

Na 21.00 uur besteld volgede dag om 12.00 uur in huis dat is grote klassen

Bestelmodus voor mobiel bestellen werkt niet helemaal optimaal tenminsten bij mij niet kon het artikel alleen ophalen en niet laten bezorgen.

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke website en een breed assortiment. Goed dat de producten gereserveerd, opgehaald en betaald kunnen worden in de showroom, zodat je het eerst kan passen.

Pluspunten

Overzichtelijke site,makkelijk bestellen,snel kontakt met klantenservice ! Zeer snelle levering!!!top!!

Pluspunten

Mooie artikelen en redelijke keus. verzending en retournering verloopt correct.

Verzending en retournering zou gratis moeten zoals bij de meeste andere i-net bedrijven. Minputje dat je daarvoor moet betalen.

Pluspunten

veel keus en snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving vermeld bij de producten en een snelle goede levering. Goede eerste ervaring gehad.

Geen.

Pluspunten

Als je belt wordt je altijd netjes en snel te woord gestaan en ze komen hun afspraken altijd netjes na

Gewoon zo door gaan lijkt me het beste

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs/kwaliteit is goed

Beloftes nakomen: levertermijn juist inschatten is belangrijker dan onhaalbare beloftes te maken

Pluspunten

snelle levering Makkelijk terugsturen Handige tips Grote collectie

Pluspunten

Snelle en correcte bediening. Foto's en bescjrijving zeer duidelijk.

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede service.

Pluspunten

Heel duidelijke en intuïtieve website. Veel informatie over artikelen. Uitgebreid aanbod in verschillende prijscategorieën. Goede communicatie over afhandeling bestelling.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering

Pluspunten

Ruime keus in grote maten!

Zoekmachine werkt niet altijd optimaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen aan klantenservice. Snelle en correcte levering.

Makkelijkere retourneren van artikelen. Bijv. afgeven bij postagentschappen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service Ook bij retouren netjes afgehandeld .

Laagsteen 28

4815 PH Breda