Pluspunten
Snelle levering goede maten!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede feedback via mail over levering
VerbeterpuntenBij deze eerste bestelling geen verbeterpunten kunnen vinden.
Pluspunten
Heel snelle service en stevig , mooi product!
Pluspunten
Snelle , correcte afhandeling!
VerbeterpuntenBij bestelling twee skijassen zat een cadeautje nl een brilpoetsdoekje , ik zou er dan 2bijdoen zodat ieder een doekje heeft!
Pluspunten
Snelle levering en correcte verwerking. Ruim assortiment en goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenBetalen voor retourneren. Kan beter in verzendkosten verrekend worden.
Beste Tanja, Hartelijk dank voor je feedback! Dat waarderen wij enorm. We vragen een kleine bijdrage in de retourkosten. Onze retourservice heeft een aantal voordelen zoals snelheid, betrouwbaarheid en trackingmogelijkeden, die ervoor zorgen, dat de retourzendingen veilig en op tijd bij ons aankomen. We willen je ook bedanken voor de mooie pluspunten en hopen je in de toekomst nogmaals terug te mogen zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
duidelijke website, veel keuze en snelle levering
Verbeterpuntenretourneren zou gratis moeten zijn
Pluspunten
Snelle verbinding en prima telefonisch gesprek met klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke site / groot assortiment / snelle levering
VerbeterpuntenMailtje als bestelling is afgeleverd bij ophaalpunt
Beste Margret, Hartelijk dank voor je mooie pluspunten en de aanbeveling! We zijn er erg blij mee! Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een Track&Trace-code per e-mail. In deze e-mail staan de instructies voor het volgen van je pakket. Via deze weg kun je zien wanneer het pakket afgeleverd is bij een ophaalpunt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Vlugge levering. Duidelijke web- winkel.
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpunten- meer informatie per product op de site (skisokken zijn niet conform verwachting, kort en heel dun) - levering compleet maken (er mist een product)
Beste klant, Bedankt voor je eerlijke review. Dit waarderen wij enorm. Wij nemen de door jou genoemde verbeterpunten zeer serieus. De omschrijvingen van de skisokken worden dan ook aangepast. Wij zijn op dit moment bezig met het uitzoeken van de incomplete levering. We houden je hiervan op de hoogte. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering, voor 21.00 besteld volgende dag in huis! Leveren kwaliteit en je kan zelf je bezorgplek kiezen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenBezorgen duurt 3 werkdagen. Zonder te informeren.
Beste Pieter, We vinden het erg vervelend dat de bestelling langer op zich heeft laten wachten dan verwacht. In verband met Black Friday hebben vervoerbedrijven het enorm druk gehad en dat is wellicht de reden geweest voor de trage verzending. Wij zelf zorgen altijd voor een verzending naar het vervoerbedrijf op dezelfde dag. Wij hebben echter geen invloed meer op de verzending nadat het bij het vervoerbedrijf is geweest. Dat neemt niet weg dat we het heel vervelend vinden en daarom willen wij toch onze excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Ruime collectie en goede prijzen!
VerbeterpuntenVerzendkosten. Tot 150 euro betaal je verzendkosten en ook nog eens voor retourneren.
Beste Marjolein, Bedankt voor je beoordeling. Wij willen de prijzen van de producten graag laag houden. Daarom werken we met verzendkosten welke vanaf €150,- gratis zijn. Mocht je de volledige bestelling retour sturen dan krijg je je aankoopbedrag plus de verzendkosten van ons naar jou toe terug gestort. Hier worden nog wel de retourkosten vanaf gehaald. Je kunt je pakket via ons gemakkelijk en tegen lage kosten retour zenden, deze kosten zijn lager dan dat je dat via PostNL doet. Op onze retourpagina kan je je persoonlijke retourlabel downloaden. De link: https://www.skiwebshop.nl/retourneren-skiwebshop We hopen je snel weer te zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Super snelle en nette levering en een groot assortiment artikelen!
Pluspunten
zeer snelle en accurate levering
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Product voldeed aan onze verwachtingen.keurig verpakt,abosolute aanrader.
Verbeterpuntenabsoluut geen op of aanmerkingen Chapeau ga zo door
Pluspunten
Supersnelle levering, helemaal top!
Pluspunten
Overzichtelijk site, zeer volledig en uitgebreid assortiment. Mooie merken. Fijne klantenservice indien nodig
VerbeterpuntenRetourzending ook met PostNL Gratis verzending bij een bepaalde minimale bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, leuke kortingen
VerbeterpuntenJullie site is een beetje irritant, omdat als je een artikel aanklikt, en je gaat weer terug naar het overzicht dan verspringt hij weer helemaal naar het begin. Ook zou er misschien bij een grote aankoop een bepaalde extra korting kunnen worden. Stapelkorting idee.
Beste Marion, Hartelijk dank voor je feedback! Goed, dat je dit meldt. Natuurlijk willen we niets liever dan dat je met gemak en plezier gebruik maakt van onze website. Daarom gaan we ons best doen dit te verbeteren. We streven ernaar de beste producten aan te bieden voor een scherpe prijs. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze acties en aanbiedingen. Dank voor je pluspunten! We zijn er erg blij mee! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntende maten zijn verwarrend en per broek verschillend
Beste Wouter, Bedankt voor je feedback, dat waarderen wij enorm! Inderdaad kan de maatvoering per merk verschillen. Mocht je twijfelen over een maat dan zijn wij altijd bereid voor je de exacte afmeting op te meten. Leuk om te lezen, dat je tevreden bent over onze snelle service. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenGeen
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling! We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Goede site en snelle levering
Beste Kees, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug op onze website. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering leuke skikleding voor een mooie prijs
VerbeterpuntenDe website moet vernieuwd worden. Blijft vaak in de modus niet te bestellen en na een paar uur kun je het wel weer bestellen
Beste Lianne, Hartelijk dank voor je review! Goed, dat je dit meldt. We nemen je verbetersuggestie mee voor de doorontwikkeling van onze website. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over onze service en producten.