Pluspunten
super service en perfecte levertijd
Beste Klant, Hartelijk dank voor de complimenten en het prachtige cijfer! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Vindbaarheid en assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn voor mij wel een beetje afknapper. Als ik het produkt elders ook gezien had zou ik het daar gekocht hebben.
Beste Marian, Hartelijk dank voor je review. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om bij elke bestelling gratis verzending aan te bieden. Het geldt wel voor bestellingen boven 150 euro (excl. ski's). Onze verzendservice heeft een aantal voordelen zoals snelheid, betrouwbaarheid en trackingmogelijkeden, die ervoor zorgen, dat de bestellingen veilig en op tijd bij de klant aankomen. We hopen, dat je snel weer een kijkje neemt in onze webshop. Met vriendelijke groet,Team SkiWebShop
Pluspunten
website en prima snelle bezorging producten
Verbeterpuntenga zo door
Goede morgen Ton, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je bestelling zo snel bij je thuis was! Wij wensen je dan ook veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
groot aanbod,snelle levering
Goede morgen Nathalie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snel ontvangt Goed materiaal
Goede morgen Jurgen, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site, groot aanbod
VerbeterpuntenGeen! Zojuist mijn eerste bestelling geplaatst en ik ben zeer tevreden.
Goede morgen Lotte, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier toe met je eerste bestelling bij ons! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Mooi assortiment, geschikte prijzen.
VerbeterpuntenGeen
Goede morgen Ludwig, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier toe met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Super service bij skiwebshop. Bestel op zondag mijn product en op maandag werd het al geleverd.
Goede morgen Annemieke, Wat fijn dat je je bestelling zo snel in huis had! Wij wensen je dan ook heel veel plezier toe met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle verzending en gunstige prijzen
Goede morgen Eddie, Enorm bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Positive
Schnell, unkompliziert mit guten Versand nach Deutschland!
vielen Dank für deine gute Bewertung! Mit freundlichen Grüßen SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke webshop
Goede morgen Petra, Enorm bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Goede morgen Monique, Enorm bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering, top
Goede morgen Ingrid, Bedankt voor je positieve beoordeling. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop toegewenst! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Goede morgen Vanessa, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Top webwinkel voor dames met een maatje meer! Prachtige Ski jas besteld en laarzen met een OC Systeem. Jas op maat besteld en laarzen 1 maat groter. Kwaliteit en prijs verhouding 100%. Volgende dag een skibroek en handschoenen besteld om plaatje compleet te maken. ( nog niet binnen) maar dat zal wel een feest worden om uit te pakken. Hier ga ik vaker heen om te bestellen. En hoef stad en land niet af te zoeken voor mooie moderne skikleding voor maatje meer! Super webwinkel! Echt een aanrader. Groetjes
Goede morgen Jessica, Enorm bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo goed hebt kunnen slagen. Zo ben je helemaal ready voor de wintersport! Wij wensen je dan ook heel veel plezier met je nieuwe aankopen. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Heb eind van de middag een gave zwarte dames Dare2b, Refined ski jas besteld en had hem de volgende dag al in huis, super snel dus. De jas is heerlijk warm en ziet er super mooi uit. De pasvorm is precies goed. Eindelijk heb ik een goede jas gevonden. Omdat ik nog wat vragen had, heb ik een email gestuurd, ook deze worden gelijk beantwoord. De winter kan beginnen al ben ik zelf een enorme kou kleun. Hoop dat met deze jas de winter wat prettiger word. Bedankt
Goede morgen Bianca, Enorm bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je nu eindelijk met een goede jas de winter in kan. Wij wensen je dan ook een hele fijne winter toe! Vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
-Snelle levering. -Conform afspraak op eigen adres. -Ook indien dit adres in buitengebied, dus niet in bebouwdekom is. -Goed maat gegevens (maattabel)
Verbeterpunten-Geef bij de producten (in het overzicht) direct aan, zeker bij de " sale" producten welke maaten nog beschikbaar zijn. -soms laat de bevestiging via mail van de bestelling lang op zich wachten. Tracht dit te verbeteren.
Goede avond A.K Kooistra, Bedankt voor je positieve beoordeling en de genoemde verbeterpunten. We gaan kijken wat we hier aan kunnen doen. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Team SkiWebShop
Pluspunten
Goede website. Goed dat er afhaalpunten zijn
Verbeterpuntenwerkt prima
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon. Bezorging wordt snel gerealiseerd. Ik raad dit bedrijf aan.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenBetere mobiele site
Beste Thomas, Hartelijk dank voor je review en je verbeterpunt. We horen graag wat er beter kan zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We nemen je verbeter suggestie mee voor de doorontwikkeling van onze website. Leuk om te lezen, dat je tevreden bent over onze producten. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
VerbeterpuntenSale knop en sale via de mail.
Goede middag, Ten eerste bedankt voor je positieve beoordeling. Wij hebben je zojuist een mail gestuurd wat betreft de door jou genoemde verbeterpunten. Alvast veel plezier met je aankoop toegewenst. Vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Super goede levering en advies
Pluspunten
Zeer snelle levering en duidelijke informatie over de levering
VerbeterpuntenKan niets bedenken