Top artikelen en een super, snelle service!

Een uitgebreide webshop waarbij de verschillende artikelen goed gepresenteerd worden. Eens een bestelling geplaatst, heb je ze de volgende dag in huis. Knappe service!

Schitterende service

Snelle levering van het product. Na het openen van de doos gezien dat er iets ontbrak, na contact met de klantendienst hebben ze het ontbrekende stuk direct opgestuurd. Bij een foute bestelling wou ik iets annuleren voor het verzonden werd. Dit is normaal niet mogelijk maar weer na contact met de klantendienst hebben ze me vlot geholpen. Geweldig hulpvaardige klantendienst.

Mooie merken snel bezorgd

Makkelijke website. Snelle bezorging. Mooie merken en kleding

Fijne webshop met mooie spullen

Erg fijn online shoppen voor de wintersport, veel in de sales ook nog beschikbaar is meest gangbare maten, fijn

Prima maar retourkosten moeten betalen voor defect in produkt

In principe alles prima, levering snel en netjes. Er zat alleen een defect in de broek waardoor ik hem moest retourneren. Kan gebeuren natuurlijk, maar dan is het wél jammer dat je 2 euro retourkosten moet betalen. Geen groot issue, maar voelt toch een beetje scheef.

Veel keus tegen goede prijs en snelle levering.

Mooi op tijd geleverd

Voor de eerste keer besteld. Is zeer goed bevallen. Gebruiksvriendelijke website. Kwaliteits producten. Groot assortiment. En snel geleverd!

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Ik kocht mijn skibroek -en jas op skiwebshop en ben er zeer tevreden van. Snelle levering en verzorgd verpakt

Uitstekend & perfect

Savonds besteld en de volgende ochtend binnen. Niet normaal. Echt een perfecte webshop! Super service en kwaliteit is waanzinnig!

niet zo goed voor een eerste keer

1. Jas die geleverd was had een defect. 2. Omdat ik twijfelde over de maat van dehelm die ik had besteld (het was net te spannend) heb ik dan deze voor ik de jas had terug gestuurt ook aangemeld maar je krijgt alleen een retourticket als je dus betaalt per product (of toch in mijn geval) uiteindelijk veel verzendkosten betaald voor niets. Een defect product opsturen kan gebeuren en slechte retourportaal hebben is een keuze. Maar ik vind niet dat ik in geval slechte service voor alle kosten moet opdraaien.

Topervaring!

Al meerdere bestellingen achter de rug, steeds tevreden!

Goede webshop

Skiwebshop is een fijne webshop met veel keuze. De prijs is gemiddeld, ik vind de kleding op andere sites voor hetzelfde geld.

Fijne overzichtelijke site waarop het makkelijk bestellen is

Goede en snelle levering nadat ik snel door de site heen heb kunnen surfen op zoek naar hetgeen ik zocht. Helaas moest de jas retour aangezien deze te groot bleek maar ook het retourproces is met 2 klikken geregeld. Inmiddels weer een nieuwe ski jas besteld en wederom snel ontvangen welke zoonlief alleen nog even moet passen.

Goede kwaliteit en makkelijk te bestellen.

Goede kwaliteit en makkelijk te bestellen. Wanneer het niet past ook makkelijk te retourneren. Ziet er echt mooi uit. Ook zeer ruime keus op de site. Bij vragen, kun je ook bellen en krijg je advies.

Leuke jas voor een leuke prijs en toen mijn code niet werkte, werd ik snel geholpen!

Is goed!

Alleen het verwerken van iets retour sturen wordt duurt te lang. Geld retour sturen duurt nog langer en dat is jammer.

Hier koop ik nog

Correcte producten snelle levering

Makkelijk zoeken, bestellen en ontvangen. Duidelijke communicatie

Vlotte levering

Zeer content van mijn bestelling alles past perfect!

Mooie spullen & snel thuis

Voor mij de eerste website waar ik heen ga als ik spullen voor de wintersport nodig heb. Bijna nooit nodig om nog ergens anders te kijken omdat ze het niet hebben. Hooguit qua skisokken kan het nog wat uitgebreider.

Goede spullen maar korte retourtijd

Goede skikleding maar de retourtijd is 14 dagen. In mijn ogen te kort zou naar 30 dagen moeten.

Top service / top producten

Zo blij met wat we bestelden. Levering binnen de 24u!!! En een kleine attentie als bonus in de doos - dikke merci

Mooie jas en snelle levering

Bestelling voldoet aan verwachting ‘s avonds besteld, volgende dag in huis. Super fijn!

Beste prijs kwaliteit en een zeer snelle levering

Duidelijke site met goede informatie waar ik echt wat aan heb gehad. Veel variatie in aanbod. Pakket met mijn wintersportkleding was snel verstuurd/ontvangen. Alles was goed verpakt en zag er keurig uit! Ik ben blij!

Laagsteen 28

4815 PH Breda