Duidelijke site met goede informatie waar ik echt wat aan heb gehad. Veel variatie in aanbod. Pakket met mijn wintersportkleding was snel verstuurd/ontvangen. Alles was goed verpakt en zag er keurig uit! Ik ben blij!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ook in grote maten voldoende keuze

Snelle en goede levering

Zeer goed prijskwaliteit verhouding

perfect

perfect

Mooie spullen, goede prijs en snel in huis

Heel tevreden, Hier al vaker besteld. Top! Duidelijke product foto’s Goede beschrijving Goede prijs Snelle verzending Zo hoort het!!!!

Snel, netjes

Fijne site om te bestellen. Mooie producten.

Zeer snelle levering en scherp geprijsd. Top!

Heel goed!

Alles is snel geleverd. Duidelijke site en je kunt het makkelijk retourneren indien nodig. Een compleet aanbod voor jong en oud.

Snelle levering, goed product

Ik heb een pully besteld en anderhalve dag later werd deze al geleverd. Fijn! De pully zelf is heel mooi en was leuk afgeprijsd.

Helemaal volgens beschrijving, met zorg verpakt en erg snel geleverd!

Heel mooie bril van Aphex besteld, met extra lens, inbegrepen stevige goggle soc. De beschrijving op de website was correct, misschien ietwat summier en deed de bril daardoor niet helemaal alle eer aan, ik heb me verder ingelezen op de product site. Er werd nog een extra goggle soc door SkiWebShiop voorzien, leuke verrassing! Alles met zorg verpakt en 1 dag later al geleverd. Niets op aan te merken, volgende keer bestel ik opnieuw met vertrouwen!

Leuke oortjes voor op skihelm

Vlotte bestelling en levering. Product was zoals verwacht. Gemakkelijk te bevestigen. Nu alleen nog afwachten of het goed blijft zitten tijdens het skiën.

Tevreden.

Shopping in orde ontvangen en snel.

Vlug en correct

Vlotte en correcte levering

Super tevreden

Super tevreden, snelle levering en de jas precies zoals op de site.

Goede en snelle service.

Super leuk Brunotti skipak voor mijn dochter besteld. Maten staan goed weergegeven, tevens staan de maten van het model vermeld. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Snelle verzending

Product zoals omschreven. Snelle verzending!

Supersnelle levering en een fijne korting. Mijn dochters en ik hebben nu alledrie dezelfde skibroek voor een leuke prijs

Snelle levering van kwalitatief goede producten tegen een mooie prijs

Succesvol. Ben een terugkerende gast

Een hele snelle levering, wat super goed uitkwam. Verder een duidelijke site. Mijn ski jas was helaas wel fout geleverd, want ik kreeg een broek. Dit geretourneerd en een nieuwe besteld.

Veel keuze mooie producten en snelle levering!

Ik was op zoek naar skikleding voor mijn kinderen, en had de website al een keer zien passeren maar dacht nu zal ik er ook eens op kijken wat zij allemaal beschikbaar hebben. Dat was meer dan ik dacht, en heb jassen en broeken gekocht die op dat moment tegen een leuke korting te verkrijgen waren. Super tevreden mee, en de jongens ook!

Snelle levering, mooie kleding

Snelle levering, producten zoals op de foto’s en goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Eenvoudig zoeken en veel keuze

Fijne site, veel keuze en snelle levering. Wel jammer dat je niet met afterpay kunt betalen.

Snel geleverd, juiste producten.

Tevreden over de service. Snel geleverd. Mooi assortiment.

Goede kwaliteit en ruim aanbod

Het grote aanbod voor leuke prijs maakt deze webshop zeker een aanrader.

Snel geleverd, makkelijk retour te sturen. Ziet er ook prima uit.

Laagsteen 28

4815 PH Breda