Pluspunten

Snelle correcte afhandeling bestelling

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, altijd juiste producten. Leuk dat er een pen bij zit om het retour label in te vullen!

De toch ietwat hoge bezorgkosten. Zelfs niet gratis boven een bepaald bedrag. Geen mogelijkheid om het pakket ergens anders te laten bezorgen dan het thuis adres.

Pluspunten

Breed assortiment, snelle levering en goede mobiele site.

Maat tabel om te weten hoe groot of klein een merk valt, zodat ik meteen de juiste maat kan bestellen.

Pluspunten

snelle levering goede website met instructievideo's

verzendkosten aanpassen aan volume van de bestelling, ik betaalde nu namelijk 5 euro verzending voor iets dat via de briefpost verzonden kon worden.

Pluspunten

Datgene wat je zoekt is goed te vinden en een dag later wordt het al bezorgd! Fantastisch!

Geen tips. Echt super zoals het gelopen is.

Pluspunten

Ik heb hier al meerdere keren besteld, er wordt netjes en op tijd geleverd. Ook al eens twee maten van een jas besteld, één kosteloos teruggestuurd, het bedrag werd snel geretourneerd.

Pluspunten

snel en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd. Snelle reactie van de service afdeling op vragen via mail.

Retour procedure duidelijker/eenvoudiger

Pluspunten

mooie en duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

snele levering duidelijk info

geen

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede produkten, goed verpakt.

Meer advies op de site. Hoe kies ik een skihelm, bril etc. Misschien filmpjes?

Pluspunten

Snelle service, duidelijke site

De mobiele versie van de site blijft wel eens hangen. De site blijft en volgende reeks laden en blijft daarin hangen.

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering,goede prijs/kwaliteitverhouding

Kortingscode die wel werkt

Pluspunten

Goede service, telefonisch goed geholpen. Bedankt!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als je overdag niet thuis bent dan duurt het afleveren lang. GSL levert in opdracht van deze webshop nl niet standaard bij de buren af in het geval er niemand thuis is. Je moet vervolgens zelf actie onderenemen om het pakket alsnog bij een afleverpunt te laten bezorgen (heeft zeker niet mijn voorkeur). Woensdag besteld en kan het nu dus op zijn vroegst maandag afhalen! Dit kan beslist beter!

Pluspunten

Goede service, werd snel en duidelijk te woord gestaan via de mail! Verder een duidelijke site, je kunt alles snel en gemakkelijk vinden, wel verwarrend dat er meerdere sites zijn die erop lijken met de zelfde soort namen? Geen idee of die ook bij jullie horen of niet(mobiele site)

Op de site kopen de kleuren van de kleding niet altijd duidelijk over, misschien in de omschrijving voortaan de kleuren vermelden, of ik het filmpje verschillende artikelen laten zien!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie Website, goed materiaal snelle levering

Ik kon niet direct vinden of en hoeveel verzendkosten er bij mijn bestelling van 60.00 er berekend zouden worden. Heb het natuurlijk wel gevonden, maar boven de € 150.00 gratis verzenden vindt ik persoonlijk wel wat hoog.

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering Prima product

Pluspunten

Top ! had een ski jas besteld met de nieuwsbrief kortingscode. Ski jas was helaas te klein, zelfde avond nieuwe ski jas 1 maat groter besteld alleen de kortings-code werkte maar eenmalig! Volgende dag gebeld met klantenservice geen probleem de 5 euro werd terug over gemaakt. Goede service, product op tijd geleverd goede kwaliteit en retour zenden goed geregeld

geen

Pluspunten

Snelle levering, heldere website, goede assortiment

Pluspunten

Duidelijk overzicht van aanbid, goede prijzen, correcte en snelle levering

Nog geen negatieve ervaringen gehad

Pluspunten

zeer vriendelijke klantenservice snelle en correcte levering zeer mooie collectie

kunnen betalen via rekening, zoals Esprit, eerst bestellen en thuis passen, de kledij die niet OK is terugsturen en dan pas betalen voor de kledij die je behouden hebt

Pluspunten

Duidelijke webshop Grote keuze en snelle levering

Laagsteen 28

4815 PH Breda