Pluspunten

Snelle levering, duidelijke omschrijving van het product.

Pluspunten

- snelle service - prijzen die concurrentieel zijn - de producten zijn telkens weer net zoals ze op de website voorgesteld worden -

- voorlopig geen :-)

Pluspunten

ontzettend snelle levering

product beter beschrijven. Ik had een gevoerde jas verwacht zoals in de beschrijving stond, maar het was een heel dun vest.

Pluspunten

Overzichtelijke website en snell levering

Eigenlijk geen

Pluspunten

Mooie website, goede kwalitatief hoge merken. Snelle service en heel handig een afhaal depot

Bij bestellen direct kunnen kiezen voor het afhasldepot voorkomt onnodig afleveren bij klant die niet thuis is.

Pluspunten

Snelle levering en grote keuze

Maat xxs of maat 32 zou ook nog beschikbaar mogen zijn

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Snelle reactie en levering. Alles zeer goed verzorgt

Indien nodig retour kunnen sturen zonder kosten.

Pluspunten

Goede service en zeer snelle levering!

Pluspunten

assortiment met grote maten

Pluspunten

Supersnel! Uitgebreide collectie. Heel veel zin om alles uit te proberen in de sneeuw.

Pluspunten

Snelle levering, tot laat te bereiken, duidelijk

?

Pluspunten

Snelle verzending Goede prijzen Webshop Maar ook fysieke shop waar je dingen kunt passen (groot voordeel) Gratis retour zenden is nu mogelijk Vriendelijk personeel Was wel druk in de winkel waardoor we lang moesten wachten. Ik zou wat meer helmen in verschillende maten op voorraad houden in de winkel want dat zijn nu juist dingen die je moet passen voordat je ze koopt.

Webshop werkt niet optimaal. Als je wat aan wilt passen in je bestelling moet je nu je bestelling afzeggen en opnieuw bestellen. Dat is zonde van je tijd. Kortingscode is niet in te vullen. Geen reactie op mail daarover. Zou leuk zijn dat als je een (hele grote) bestelling hebt gedaan dat je dan een kortingscode krijgt voor je volgende bestelling (een soort vaste klantenkorting). Zou fijn zijn als dat wat je in de winkel koopt ook in jouw bestelhistorie komt. Kun je zien of iemand een vaste klant is en daar op inspelen. Tevens kun je als klant dan eenvoudiger de juiste skibroek bij een jas vinden, etc. want dan weet je de naam van het model en de maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie keuze,en vlotte webside.

Uitbreiden gamma.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. E-mail gestuurd omdat de bestelling niet lukte vriendelijk en goed geholpen.

niet dat ik weet

Pluspunten

Veel aanbod, mooie prijzen, snelle levering

Geen aanmerkingen

hallo hier met geuens pakje nog niet aan gekomen

Pluspunten

Breed assortiment en snelle levering

Pluspunten

Veel producten en zoekmogelijkheden op de website.

Zoekfunctie voor helmmaten is lastig. 1 maat kunnen selecteren waarop die alle van toepassing zijnde helmen zou selecteren zou handig zijn.

Pluspunten

Supersnelle levering, ook in België!

Pluspunten

Mooie en goede merken, leuke aanbiedingen

Verzendkosten bij kleine aanschaffen relatief hoog

Pluspunten

De producten mogen wel wat netter in de doos

Pluspunten

snelheid van levering goede prijs assortiment

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar

Gratis verzenden of in ieder geval gratis terug sturen (is wettelijk verplicht al er verzendkosten gerekend worden)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Skiwebshop heeft alle mogelijke moeite gedaan om ons probleem op te lossen. we kunnen niet klagen over SkiWebshop. dit is een heel betrouwbare partner. Het probleem situeerde zich op het niveau van het expeditiebedrijf. Met een week vertraging is ook dat probleem opgelost

De expeditie van de bestelde producten laat te wensen over. Ondanks onze vraag om product aan te bieden tijdens kantooruren slaagt het expeditiebedrijf al 3 dagen er niet in om te leveren. Mijn vrouw is vandaag tot 18.45u op kantoor gebleven maar heeft geen zending ontvangen. Het expeditiebedrijf is niet in staat om haar chauffeur te contacteren en de chauffeur is niet in staat om naar mijn vrouw te bellen dat hij voor de deur staat. Gebrek aan communicatie ligt aan de basis van al deze problemen. We begrijpen niet dat anno 2016 zoiets nog mogelijk is. We hebben dit nog nooit meegemaakt. Verander van expeditiebedrijf en gebruik B-Post. Die mensen zijn altijd correct en tijdig op post.

Pluspunten

Goeie website. Goeie service vanwege de medewerkers. Ze antwoorden snel en correct en geven goede raadgevingen ivm de beste maten en de beste geschiktheid van de materialen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda