Pluspunten
Zeer snelle en correcte klantenservice, niets is teveel. Toegankelijke medewerkers. Groot assortiment.
VerbeterpuntenDuidelijke indicatie van de verwachte dag waarop bestellingen worden bezorgd zou handig zijn.
Pluspunten
Ruime keuze voor een uitstekende prijs
VerbeterpuntenJammer dat de track en trace van de bezorger onvoldoende informatie biedt. Bezorgmoment bleef daardoor onduidelijk.
Pluspunten
Duidelijke site met veel keuze. Duidelijke productieverhoging. Scherpe prijzen bij aanbiedingen.
Pluspunten
Snel reacties op mails
VerbeterpuntenCheck regelmatig of producten nog overeenkomen met de vpbeschrijving. Mijn bestelde softshell jas zou een muts hebben die er ook nog af kon volgens de omschrijving. Achteraf bleek dit niet geval te zijn. Het is achteraf netjes afgehandeld, we hebben een kleine compensatie van 10 € toegezegd gekregen. En daar zijn we tevreden mee.
Bedankt voor je review Willeke! Wij hadden de informatie over de capuchon al aangepast, maar door een technische fout bleek dit niet goed te zijn doorgekomen. We zullen er voortaan alert op blijven. Veel plezier met je mooie Kilpi softshell jas! Deze Paula's zijn heerlijk voor een lange wandeling, een fietstocht en zelfs op de warme dagen op de piste.
Pluspunten
Ik heb al een aantal artikelen besteld en altijd naar verwachting, ga zo door.
Pluspunten
Snelle afhandeling er n vriendelijke service
Pluspunten
Fijne jas binnen gekregen voor niet zo heel veel geld, precies wat er bij productbeschrijving beloofd werd, sowieso fijn dat er een uitgebreide productbeschrijving staat! Top!
Pluspunten
Snelle en nette levering en juiste communicatie.
Verbeterpuntenheb geen verbeter punten ben op een juiste manier geholpen TOP!!
Pluspunten
snelle accurate levering en verpakking
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Briefing en transport zijn correct en accuraat
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
duidelijke product omschrijving snelle levering
Pluspunten
Het bestelde was snel in huis Alleen klopte de info op de webshop niet en mocht ik na overleg met de klantenservice een andere jas uitzoeken.
VerbeterpuntenLet op dat de informatie die bij de producten staat ook klopt
Wij hopen dat de jas die het uiteindelijk is geworden naar verwachting was!
Pluspunten
Nog niet zo veel besteld, maar toch kan ik al zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn bestellingen. Snel geleverd en goed kwaliteit.Deze kwaliteit straalt ook hun vakmanschap uit. Kwaliteit verkoopt. En de filmpjes (over waxen en slijpen vond ik fantastisch. Nu kan ik zelf aan de slag.
VerbeterpuntenMomenteel geen echte ideeën om verbeteringen aan te brengen.
Pluspunten
Vriendelijk, correct, snelle service!
Pluspunten
Breed aanbod, kwaliteitskleding tegen een aantrekkelijke prijs.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenPrima, ga zo door!
Pluspunten
Ruime keuze en veel informatie op de website
Pluspunten
Kleding keurig bezorgd op afgesproken tijdstip.
Pluspunten
Kwalitatieve service
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering , redelijk lage prijzen voor merk kleding.