Pluspunten
Snelle levering en grote maten
Pluspunten
Snelle levering, goede update via mail hoever de levering is en het retourzenden en heel erg gemakkelijk. Ook de afwikkeling hiervan verdient een pluim!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering. En snel antwoord op vragen. Zowel telefonisch en via mail!
VerbeterpuntenGratis retourneren zou zeker een pluspunt zijn!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIets meer omschrijving over het product op de website
Pluspunten
- snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering, zelfs in België heb je de dag nadien je pakje in de bus - de producten die ik al bij jullie bestelde, komen perfect overeen met wat op de website weergegeven wordt, de kwaliteit is telkens prima in orde
Verbeterpunten- voorlopig geen
Goh Stephanie, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je review.
Pluspunten
Kwalitatief goede merken en mooie producten met een prima prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goede kennis en nazorg.
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling werd snel verzonden. Helaas was de jas te groot dus heb ik hem terug gestuurd. Het geld stond snel weer terug op mijn rekening.
VerbeterpuntenJammer dat de verzendkosten niet boven een bepaald aankoopbedrag vervallen, dat is bij de meeste webshops wel het geval
Hallo Femke, dat is bij ons ook het geval. Boven een bedrag van €150.- komen de verzendkosten te vervallen. Je kunt je ook altijd aanmelden voor de nieuwsbrief, hiermee krijg je €5.- korting op je eerste bestelling! Groetjes, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering en het volgen van je pakketje is ook erg handig! Ook een ruime keuze, daar houd ik van!
VerbeterpuntenIk had een skibril besteld met het idee dat het een normalen skibril was. Maar dit bleek een skibril voor een helm te zijn. Daarom heb ik de nazorg en garantie nog niet ingevuld, want ik moet deze skibril nog terugsturen.
Dit is de eerste webshop die ik tegenkom waarbij naast verzendkosten ook betaalkosten gerekend worden. De toeslagen voor betaling zijn belachelijk: hoe groter je bestelling, hoe meer je extra betaalt. Via iDEAL kan ik niet betalen vanuit België, en overschrijving kost mij 3-4 werkdagen wb de levering: weg belofte van snelle levertermijn. En dit alles wordt natuurlijk pas duidelijkwanneer je naar de kassa gaat.
Pluspunten
Per ongeluk op de speciale kortingsdag gekocht. Jammer als je dat net mist.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Super service
Pluspunten
Duidelijke website, groot assortiment in verschillende prijsklassen!
VerbeterpuntenLevering kan nog sneller!! Assortiment duidelijker! Intuïtieve website zal beter verkopen.. Assortiment skischoenen tassen aan kleine kant...
Pluspunten
goede spullen tegen een mooie prijs
Verbeterpuntennog niet ontdekt
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis !!
Pluspunten
Bij een garantieclaim wacht men niet eens de uitslag van de fagrikant af maar beoordelen bij een serieuze klacht zelf en handelen het keurig netjes af
VerbeterpuntenVoorraden op de webside goed bijhouden
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving, snelle uitstekende service, hoge kwaliteit producten.
VerbeterpuntenMisschien een filter optie. Zoals kleur, maat, prijs.
Hallo Senna, Bedankt voor je reactie. Wij hebben een filter! Als je naar bijvoorbeeld damesjassen gaat zie je bovenin de filter prijs - kleur - maat - merk - staan. Succes en graag tot de volgende keer! Groetjes, SkiWebShop