Super tevr

Super tevreden

veel keuze in goede producten en snelle levering

Super!!

Mooi en goed spul. Snelle levering.

Uitstekende service

Helemaal niets op aan te merken. Groot assortiment, goede spullen, snel geleverd.

Snel geleverd en toen bleek dat het na 1 keer dragen iets niet goed was, werd dit goed opgelost. Zeer tevreden. Heb intussen al voor de tweede keer besteld en dit is ook zeker niet de laatste keer.

Super snelle service! Top

Vrijdagavond 21.00 uur besteld , volgende ochtend in huis

Ik heb het goed ervaren.

Alles is goed en soepel verlopen. Graag weer.

snelle levering en goede prijs

ik had 2 skihelmen besteld sávonds .de volgende dag s'middags al geleverd . 1 skihelm gehouden .Retour sturen van de andere skihelm heel makelijk en snel geregeld . kortom een dikke 10

Duidelijke omschrijving van het product en snel geleverd!

Blij met de aankoop!

Snelle levering, keurig verpakt. Goede materialen van ski pullies. Maat 38 passend, goede services. Tevreden met de sale prijs.

Erg tevreden

Ben zeer tevreden was snelle levering keurig verpakt en zat zelfs klein presentje bij

Uitgebreid assortiment en goede service.

Goed geregeld

Besteld en de volgende dag in huis. Super fijn

perfect product en stipte levering

super tevreden,

Goede service, lekker snel én betrouwbaar!

Perfect!!

Uitstekende service

Correcte en snelle levering. Productomschrijving is correct!

Uitstekende service!!

SkiWebShop, is de webshop voor jouw ski outfit!!

Makkelijke site

Snelle levering, goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Absolute snelle service !

Goede prijs, supersnelle levering conform verwachting.

Helm gekocht. Was de volgende dag al bij mannen en helemaal volgens verwachting. Duidelijke communicatie over de mail.

Vlotte levering met goede kwaliteit

Uitgebreide keuze topmerken Veel maten beschikbaar Snelle levering, netjes verpakt Gemakkelijke retours

Prima!!!

Goede service en kwaliteit

Goede producten, reageren snel op vragen en heel snelle levering.

Mijn ervaring was zeer prettig. Ze reageren zeer snel op vragen. Dezelfde dag had ik al een antwoord. Goeie service en de producten werden zeer snel geleverd.

Great product for bigger sizes!!!

Was looking for ski jacket size 48 and finally found it. Well balanced between the wide and the length without making you look bigger ;-)

Snelle levering.

Bestelling werd volgende dag al geleverd. Naar volle tevredenheid.

Laagsteen 28

4815 PH Breda