Pluspunten
snelle levering, handige site
Verbeterpuntenwat meer uitleg mag wel voor sommige producten
Pluspunten
snelle levering vlotte afhandeling van de bestelling de producten voldoen aan de verwachting (wat op de website getoond wordt, is ook wat je krijgt)
Verbeterpuntenvoorlopig geen
Pluspunten
Zoals de wintersportjas en de broek omschreven staan is het ook echt!! Super pasvorm en kwaliteit!!! Ben er super blij mee.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten!!
Pluspunten
Snelle levertijd en producten waren van goede kwaliteit. Zelfs de goedkope skischoentas is van stevig materiaal gemaakt.
Pluspunten
Artikel heel snel geleverd! bijna nergens anders te kopen!
Pluspunten
Prima site snelle levering!
VerbeterpuntenLevering op een postnl punt zou helemaal top zijn
Pluspunten
Heel duidelijke website, overzichtelijk en snel Snelle levering
VerbeterpuntenGeen opmerkingen momenteel
Pluspunten
Duidelijke shop, leuk kaartje bij factuur.
Pluspunten
ruime sortering kwaliteitsproducten.
Verbeterpuntenbijwerken site van artikelen met beschikbare maten.
Pluspunten
goede kwaliteit artikelen, snelle bezorging!
Pluspunten
Veel keuze mogelijkheid om terug te sturen
Verbeterpuntenverzendingskosten
Pluspunten
Snel bezorgd. Keurig retourformulier meegezonden voor als het niet goed is. Goed verpakt verstuurd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service, juiste informatie vooraf. Snelle levering.
Pluspunten
goede producten en snelle levertijd. als er iets niet klopt aan het adres dan bellen ze je gelijk op om het aan te passe.
Verbeterpuntenzijn er niet.
Pluspunten
Veel keus in verschillende prijsklasse
VerbeterpuntenWel sneller de verkochte maten uit het aanbod halen. Laat de klant eerst een nieuw wachtwoord aanmaken voor dit ondrzoeksprogramma
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goede spullen, goede info via telefoon
Pluspunten
Uitgebreid aanbod Eerlijke prijzen
VerbeterpuntenWebsite niet op alle vlakken even duidelijk, en de product-informatie kan wat uitgebreider
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenreactie snelheid bij klachten/vragen kan beter
Pluspunten
- Veel producten - Duidelijke informatie bij de producten - Prijs/kwaliteit prima
Pluspunten
Snelle levering. Prima materiaal.
Vooraf meedelen met welk verzendhuis de goederen afgeleverd worden. Als ik geweten had dat het GLS was had ik een ander adres opgegeven. Als ik namelijk even niet oplet wordt bij "niet thus" verwacht dat ik het kom afhalen op een depot 25 km van mijn woonadres. Gelukkig werkt u/GLS met vooraankondiging en kon ik de avond voor aflevering alsnog een plaatselijk afhaaladres invullen.
Pluspunten
Mooie spullen, goede aanbiedingen. Retour zending netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenGratis retour zenden zou helemaal top zijn!