Pluspunten
Vlot en complet geleverd, eigenlijk zoals je het verwacht! 1e maat niet geheel goed, omgeruild en opgelost.
Pluspunten
Klantendienst reageert snel via email. Eveneens zijn ze vriendelijk. Kledij was goed verpakt.
Pluspunten
Goed advies en supersnelle levering. Duidelijke en goed gesorteerde website.
Pluspunten
Hele mooid prijs voor kwalitatief goed jack. Kon het de dag na bestelling passen en afhalen in Breda. Scheelt weer verzendkosten.
Pluspunten
snelheid en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben zeer blij met het product wat ik heb besteld. Dit was zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenIk wist niet hoe laat het pakket werd bezorgd en ik kon het bijv niet afhalen bij een postnl afleverpunt
Pluspunten
kwalitatief goede spullen, snelle bezorging, goede prijs en veel keus!! top
Pluspunten
- Communicatie - Telefonische hulp: ik had een vraag over mijn levering en werd erg goed te woord gestaan. - Korte wachtrijen aan de telefoon - KIALA punt (GABO Alphen aan den Rijn) goed geholpen!
Verbeterpunten- De website oogt druk - Retouren dient binnen 14 dagen te geschieden (indien noodzakelijk). 14 dagen vind ik te kort. Derhalve Nazorg & Garantie een 6 gegeven. Wellicht moet ik van het retouren gebruik maken. Dit weet ik echter pas 10 december.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenvermelden maattabel bij nieuwe producten op de site,
Pluspunten
Zeer zeker het snelle leveren
VerbeterpuntenGraag als je iets terug stuurt het geld sneller terugboeken
Pluspunten
Makkelijk bestellen op de site en razend snelle levering. Verpakking goed en bon en retourzend formulier is bijgesloten Top webwinkel
VerbeterpuntenMeer accessoires bv meer helmen en brillen zou handig zijn
Pluspunten
Leuke prijs kwaliteit verhouding bij diverse artikelen. Snelle levering !
Pluspunten
Goede levering en mooie producten tegen scherpe prijzen
Pluspunten
Snelle volledige beantwoording van vooraf per mail gestelde vraag over uitvoering van te bestellen artikel.
Pluspunten
grote maten snelle levering bestelling in orde
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel!
VerbeterpuntenFoto's,stoffen van de produkten zien er in het echt soms anders uit.
Pluspunten
Wat een keuze! Wat een service! Gewoon Top!!! Had bestelling gedaan en wilde deze ophalen. Toen dit uiteindelijk niet lukte, werd deze de volgende alsnog thuis bezorgd.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Duidelijke foto's en omschrijving. De skijas was helemaal volgens verwachting door de duidelijke website.
VerbeterpuntenMaattabel spyder ook in europese maten aangeven.