Pluspunten
Een hele fijne ski jas, voor een betaalbare prijs besteld. Amper twee dagen later al in huis. Naar volle tevredenheid!
VerbeterpuntenGeen enkele.
Als je nu iets in je winkelmand hooit enje wilt verder winkelen, kom je weer terug bij "home" op de website, waardoor je - als je uit een bepaalde selectie artikelen die je had opgezocht - meerdere artikelen wilt bestellen, je dan weer helemaal terug moet navigeren daar naartoe om een tweede (of derde) artikel in je winkelmand te gooien en dat terwijl je bij het in de winkelmand gooien van het eerste product al op de plek was waar je meerdere producten wilde aanschaffen.
Pluspunten
Snelle levering en ski jas in het echt nog mooier en voor de rest duidelijk over zicht met maat tabel. Verders tot op heden geen negatieve punten
VerbeterpuntenTot op heden niet
Pluspunten
Snelle levering Mooie spullen, moet ze wel nog gaan gebruiken..
VerbeterpuntenHad nog een tegoedbon , maar was niet duidelijk hoe ik die moest gebruiken..
Pluspunten
Snelle service en goeie kwaliteit betre producten had ik niet kunnen wensen. ben zeer tevreden
VerbeterpuntenKan geen verbeter punten bedenken het is gewoon goed.
Pluspunten
een verkeerd genaaide tas, waar ook een onderdeel van afwezig was, werd onmiddellijk omgeruild voor een goed exemplaar
Verbeterpuntenproducten controleren voor ze verstuurd worden
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, kwalitatieve spullen voor een goede prijs.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Snel, duidelijke feedback over waar je bestelling is.
VerbeterpuntenAlles was verpakt in een zak, zodra je je bestelling er uit is, is de zak bijna niet meer te hergebruiken voor bijvoorbeeld het retourneren van artikelen.
Pluspunten
De maat die ik had besteld was niet juist en moest een maat groter. Binnen 4 dagen was de jas er al. Mooie jas! Eerste bestelling heeft even op zich laten wachten. Ter compensatie kreeg ik een paar skisokken.
VerbeterpuntenEerste bestelling was bezorgd bij verkeerde Kiala punt. Daardoor duurde het even voordat ik mijn jas kon afhalen
Pluspunten
snelle en goede levering en een zeer goede kwaliteit stof voldoed aan de beschrijving
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice
Pluspunten
zoals je ziet geef ik de Skiwebshop overal 10 punten. Waarom omdat het gewoon goed is.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan en ook al krijgen jullie hele positieve punten, blijf het vol houden, want dat is het moelijkste.
Pluspunten
Kwaliteit van de spullen
VerbeterpuntenIk was erg teleurgesteld over de verzendwijze! Op jullie site staat het logo van post.nl Ik was dan ook zeer verbaasd en ontstemd dat de verzendlink van GLS was. Ipv op zaterdag (post.nl) was nu de GLSbezorger pas op dinsdag aan de deur. Nadeel van GLS is bovendien dat je geen idee hebt op welk tijdstip ze komen. Bij post.nl weet je wanneer ze komen! Als jullie op vrijdag versturen kan het met post.nl op zaterdag in huis zijn. Dus graag de link van post.nl van de site halen of er wel mee versturen! Voorkomt teleurstelling!
Pluspunten
Behulpzaam. Ze hebben geen winkel. Wel een afhaalpunt waar je eventueel kan beoordelen en passen bij twijfel. Ik twijfelde over de maat en kreeg netjes en snel antwoord. Ze hadden zelfs alle omvangs maten opgenomen en doorgemaild, toen ik vroeg of het artikel klein of groot viel.
VerbeterpuntenEen winkel openen ???
Pluspunten
Op een zondagmiddag had ik mijn bestelling geplaatst. Er werd beloofd dat de bestelling aanstaande dinsdag zou komen en dat was ook inderdaad zo. Geweldig! Helemaal handig om te weten voor de volgende bestelling die ik ga doen. Ik moet namelijk nog een skibroek, die ik net voordat we gaan skiën ga bestellen (geld groeit me niet op de rug haha)
VerbeterpuntenHet enige minpunt ligt niet bij skiwebshop, maar bij gls. Ik vind dat de track & trace functie op de website voor geen ene meter werkt. Ze moeten een voorbeeld nemen aan postnl.
Pluspunten
Tijdens bestelling van een ski-jack bleek dat er niet betaald kon worden omdat er plotseling geen voorraad meer was. Na telefonisch kontakt bleek dat er toch nog 1 stuks geleverd kon worden binnen 2 dagen. Geweldige service !
Pluspunten
Grote collectie in vele prijsklassen. Snelle levering en bestelgemak via de site