Veel keuze, prima prijs en snelle levering

Ruime keuze, makkelijk bestellen & super snelle levering

Gewoon hier bestellen! Alles gaat snel en goed, ook retourneren.

Mooie en goede jas, snel geleverd

Goed en snel geholpen.

De maat was goed. Ik bestelde s'avonds en had het de volgende dag al binnen. De snowboots klopte gewoon bij het skipak van mijn dochter.

Snelle levering, goede prijs

Mooie site met uitgebreide collectie.

Snel en goed

Snelle levering. Veel keus.

super snelle levering!

Mijn bestelling kwam super snel binnen. Veel artikelen met een korting kunnen aanschaffen. Moest ook het eea retour sturen. Nu nog even afwachten of dat ook zo soepel en snel gaat als de levering

Snelle verzending en goed materiaal. Retouverwerking duurt wel lang met terugbetaling

Had een skibroek besteld op vrijdagavond en kreeg m de volgende dag binnen. Snelle service

Top snelle levering mooi kwaliteit

Makkelijk te bestellen snelle levering goed in prijs

Heerlijke wanten en snelle bezorging

Ik was op zoek naar warme wanten en die heb ik zeker gevonden! En blij met de snelle bezorging, de volgende dag had ik ze in huis.

Perfecte service

Mooie artikelen, interessante prijzen en vlotte levering. ...top!

Ruim assortiment, snel geleverd!

Mooie en makkelijke webshop, duidelijke info, snelle levering!

Top shop, super producten, duidelijke beelden en omschrijving en leuke verrassing in het pakket.

Super breed assortiment en goede snelle service.

Perfect geholpen bij bestelling.

Toen het niet lukte met de betaling, de klantenservice gebeld. Zij luisterden, namen de tijd en losten het probleem op.

Duidelijkheid op de site met mooi materiaal.

Zeer goed, vlotte communicatie met medewerkers en snelle correcte leveringen

Duidelijke foto's en video van de artikelen

Overzichtelijke site, je kunt gemakkelijk zoeken en sorteren en wat vooral handig is, dat er veel foto's zijn van de producten inclusief een filmpje (iig bij de skibroeken). Zo kun je de pasvorm goed zien, handig! Echter geeft dit geen garanties hoe het bij jezelf zit natuurlijk maar je krijgt een goed beeld. Bestelling wordt snel verzonden, echter betaal je wel altijd verzendkosten en ook bij retourneren een deel van de porto. Fijne webshop!

Snelle levering en skibroek was zoals op de foto. Zeer tevreden. Nu nog uitproberen.

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Ik heb een Peak Performance skijas gekocht. Erg blij mee. De kwaliteit van de onlinefoto’s en filmpje van de jas is super. Ook de informatie mbt jas was zeer duidelijk! Niet te veel onnodige info, gewoon helder! ‘s Avonds om 21.45 uur een jas gekocht en de volgende dag om 13.00 uur in huis! Zo moet dat!

Laagste prijs en snel(ste) verzending

Fijn dat de adviesprijs niet bindend is (Tenson jas en skibroek) Mvg

2 maten groter nemen

Moest helaas de skibroek terug sturen omdat deze twee maten te klein uitviel. Terugsturen ging eenvoudig, de nieuwe broek, die ik gelijk weer bestelde, was er snel en ... past prima!

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Met de levering van de ski's is mijn vakantie al begonnen

Als het besluit dan eenmaal genomen is om toch weer nieuwe ski's te kopen, dan wil je ze ook graag zo snel mogelijk zien en voelen. Geheel volgens verwachting kwamen de ski's op tijd binnen. 'The Mountains are waiting for you' stond er op de verpakking. Dat was precies het gevoel dat ik kreeg bij het uitpakken van de ski's. Netjes verpakt en een mooie nieuwe skihoes met soepele rits. Ik ben er helemaal klaar voor.

Snelle levering, goede prijs

Ik heb een mooie ski jas in de aanbieding kunnen kopen. Wat een fijne jas. Daarnaast heeft mijn man maat 49/50 en ski sokken zijn hiervoor moeilijk te vinden voor een acceptabele prijs. Ook hier had skiwebshop.nl een mooie aanbieding voor. De levering was de volgende dag in huis.

Alles in orde

Alles netjes ingepakt en bezorging héél snel

Laagsteen 28

4815 PH Breda