TOP

Snelle levering, top kwaliteit van producten ! Voor retour had ik vraag, snel antwoord gekregen !

Zoals elk jaar een vlotte bestelling en levering!

Een aanrader voor al wie een vlotte aankoop wenst.

Snelle levering en goed service

Prettige ervaring

Correct, heel vlotte levering

Heel vlotte levering. Interessante kortingen. Heel tevreden over de service.

Snelle service goede omschrijving bij het aangeboden artikel.

Hele snelle service. Keurig verzorgd.

Snelle service, goede kwaliteit

Na de bestelling een duidelijke tracking en een snelle verzending. De jas voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Snel verstuurd en altijd als ik bestel een give away erbij

Tevreden!

Lekkere korting en leuk verpakt! Broek zit goed dus klaar voor de sneeuw!

Top product

Prachtige broek voor een prima prijs. Zeer snelle levering.

Levering is steeds weer op tijd, evt retour gaat ook met een makkelijke handeling. Zeer tevreden

Super tevreden

Artikelen werden reeds de volgende dag geleverd ! Alles was naar wens.

Perfecte service!

Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelling vlot geplaatst en snel geleverd.

uitstekend

fijne site om wintersport artikelen te bestellen!

Mooie keuze en zeer vlotte bediening. Levering voldoet aan de beschrijving.

Zeer goede online winkel. Zeker een aanrader.

Hele snelle levering

Top bedrijf, snelle levering en duidelijk beleid.

Op 1 minpuntje zeer tevreden

De artikelen zijn van hoog kwaliteit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het enige wat ik jammer vind is de retourservice. Ik had snowboots besteld maat 39. Volgens de website viel de schoen normaal en advies is om gewoon eigen maat te nemen. In dit geval vielen de schoenen echt te klein uit. Om te retourneren moet je zelf een retourbiljet uitprinten. Betalen hiervoor vind ik niet erg. Dit zorg voor onnodig retourneren, maar wat nu als je geen printer in huis hebt? Dit is bij veel mensen het geval. Tevens is niet te regelen dat je dan een nieuwe maat toegestuurd krijgt. Eerst weer wachten op je geld en dan pas weer bestellen. Dit vind ik jammer en zou vriendelijker kunnen.

Mooie & handig Ski jas!

Ik zocht een mooie ski jas met een leuk kleurtje. Die ook warm is maar heeft ook van die handige ventiel ritjes en met handig vakjes, bijvoorbeeld je ski pas in je arm.

Snelle levering en het product komt overeen!

Het product wat ik had besteld werd snel geleverd. Ik heb toch een maat kleiner besteld doordat dat model netter aansluit. Het retourneren van het wat ruimere model ging erg gemakkelijk!

Great service, sizing advice and returns should be optimized

They have lots of options, very competitive prices, and items that were sold out on other websites were available here. Unboxing was great, my order came with a little useful gift (lense protector) and a packing list for a skiing holiday - great marketing :) Two things that should be improved: Sizing advice - one of the ski pants I ordered said that it runs small, so I ordered a size up, the other said it runs normal, so I ordered my regular size. Neither of them fit, so I had to return them and order again, which is annoying as you pay for shipping and for returns. Return process - would be nice to include a label or use a digital label, rather than self-print. Further, it would be easier if you just withheld the return fee rather than making the customer pay for it separately.

Veel keuze, goeie prijzen, snelle levering; gewoon goed

Groot assortiment, duidelijke productinfo en video's

Betrouwbaar adres, kunt met een gerust hart vooruit betalen, als er iets mis is of geruild moet worden, zit er een ECHTE klantenservice. Verder goede productinfo, foto's en bewegende beelden. Veel keuze.

Keuze aan faire prijzen

Ruime keuze , voor ieder budget. Snelle levering.

Exact zoals in omschrijving, prima service!

Alle technische eigenschappen stonden overzichtelijk vermeld op de website. Ondanks winterweer ook nog snel geleverd.

Vlotte service, niets op aan te merken!

Ik was al even aan het rondkijken voor een nieuwe skibroek en skijas. Skiwebshop.be biedt een brede selectie aan merken aan op een overzichtelijke manier. De informatie die gegeven werd, was zeer nuttig om mijn uiteindelijke beslissing te kunnen maken. De kortingen zijn wat opgeblazen (op andere webshops ligt de prijs iets hoger dan op skiwebshop). De bestelling ging zeer vlot

Super tevreden

Laagsteen 28