Snelle levering, goede productinfo

Op de site staan producten goed omschreven met duidelijke foto’s. Dat maakt een keuze maken makkelijk. Snelle levering is ook superfijn!

Snelle levering, Goede producten

Duidelijke website, snelle levering en goede producten.

Snelle nette levering

Netjes geleverd goeie update levering

Goed product.

Hetgeen ik gehoopt had.

Duidelijke en overzichtelijke site met een ruime keuze. Vlotte levering en leuke kortingen.

Goed product s avonds besteld volgende dag in huis, TOP.

Goed product s avonds besteld volgende dag in huis, TOP.

Snelle levering, goed product

Makkelijk bestelproces, goed product en altijd een 'cadeautje' bij de bestelling. Tevreden en tot de volgende keer!

Perfect snelle levering

Heel blij met gekozen produkten snelle levering en nette levering !

Topservice

Waanzinnig snel geleverd. Netjes verpakt. Mooi aanbod op de website. Een aanrader!

Super snelle levering !

Super snel geleverd en mooie kwaliteit!

Een woord ‘TOP’

Goede prijs en snelle levering Helemaal naar tevredenheid

Product voldoet aan de omschrijving

Product voldoet aan de omschrijving

Top jas snelle levering

Top jas, snelle levering

Korte skibroeken waren niet kort

We bestelden 2 ski broeken met korte pijpen (specifieke categorie op de website). Helaas bleken de pijpen gewone lengte te hebben en helemaal niet kort te zijn. Op zich zou dat geen ramp zijn, maar je betaald dan dus wel alsnog voor de retour.

Heel tevreden

Op zoek naar een passende jas voor mijn dochter, hebben we wel 3 of 4 keer een jas besteld en geretourneerd Alle keren kregen we snel ons geld terug. Vorige week hebben we een nieuwe jas besteld en die past perfect Prima service!

bestelling binnen een werkdag in huis

Helaas niet de goede maat, maar terugsturen is makkelijk , waardoor ik zeker volgende keer terug kom

Snelle, nette en accurate levering en service.

Supersnel, netjes verpakt, mooie jas

Eerste keer besteld, maar super tevreden. Hier kun je gerust een bestelling doen.

Snel en perfect

Verzending ging snel en een perfecte skibroek ontvangen

Zowel de snelle en correcte afhandeling van de bestelling als de geleverde kwalitatieve skipully beantwoordden aan de verwachtingen! Topervaring!

Mooi pak!

Mooie pak, kleuren van broek komt perfect overeen met de kleur rood in het jack. Snelle levering en op vragen reageert klantenservice netjes.

Mooie producten

Mooie producten, ruime keuze, snelle levering.

Alles klopt!

Ik zag een jas, mooi op de foto, 's avonds besteld, de volgende dag in huis. Het product is fantastisch de maat klopte, echt alles ging goed. :-)

veel keuze en snel geleverd!

Ik heb een vrij afwijkende grote maat, dus heel fijn dat er een aanta skibroeken ook in mijn maat zijn. Het voelt fijn dat als je van de standaard afwijkt, je alsnog mee kan doen met wintersport :)

Fijne service, goed materiaal

Ik was aangenaam verrast door het aanbod en door de mooie solden. Daarbovenop was mijn bestelling ook zeer vlug, 12 u later, bezorgd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda