Snel en goede communicatie

Snel en goede communicatie

Topservice

Zeer snelle levering aan correcte prijs

Snel bezorgd, goede service en prijs!

Mogen meer meedenken met de klant

Jas eerder besteld, kon hem niet ruilen tegen dezelfde prijs. Daarnaast die jas met 10 euro extra korting besteld ivm inschrijven nieuwsbrief. Nadat ik de jas had geretourneerd kreeg ik geen nieuwe code. Daar deden ze niet aan.

Super snelle levering

Ik heb voor mijn dochter een ski jas besteld. Deze is super snel bezorgd en helemaal naar wens. Precies zoals beschreven en volgens verwachting. Netjes verpakt en via de mail op de hoogte gehouden.

Top service!

Snelle service.. goede producten!

TOP!

Snelle levering, artikelen netjes verpakt, extra bescherming in de verpakking.

Prima webshop!

Snel en netjes geleverd. Skijas tegen een zeer goede prijs kunnen kopen! Ik hou de producten goed in de gaten!

Erg tevreden

Ski's besteld via de site. Helaas bleken deze niet meer leverbaar. Meteen gebeld door skiwebshop met suggestie voor alternatief. Uitgenodigd op kantoor om e.a te hebben bekijken en vergelijken met duidelijke uitleg. Goed alternatief gevonden met een passende (aangepaste) prijs, netjes afgesteld. Tevreden klant!

Aanrader!

Snelle levering en top kwaliteit voor zeer interessante prijzen

Tiptop in orde

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, leuke attentie bijgevoegd die hier zeker in de smaak viel

Zeer snelle levering

Snelle levering!

Eerste indruk is de website betrouwbaar met goede kwaliteits producten.... met een snelle levering na de bestelling en betaling! ;-))

Doen wat zeggen

21.30 uur besteld, Volgende ochtend al Bezorgd

Geweldige keuze in niet alledaagse merken!

Ski webshop biedt een zeer uitgebreide keuze in merken die je niet bij de gebruikelijke sportwinkels vindt! En bovendien snelle levering!

Goede kwaliteit

Ik handschoenen besteld. Ze zijn perfect voor winter. Snelle levering .

Goede keuze snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Snel, goede kwaliteit/prijs verhouding. Maat klopt , zit lekker

Goed snel betaalbaar

duidelijke site.snel geleverd

Correcte en snelle behandeling en bezorging!

Prima info!

Heel tevreden met nieuwe winterjas!

Heel tevreden, correcte levering,super kwaliteit voor een voordelige prijs .

Snelle levering, gekregen zoals beschreven en eigentijdse mode.

Aan iedereen aanbevelen

Complete website met uitgebreid assortiment

Fijne website met veel spullen voor de wintersport. Gemakkelijk zoeken en filteren om soort product, maat en andere voorkeuren. Prijs/kwaliteit is goed. Snel en compleet geleverd.

Fantastische broek, ideaal voor skiën of wandelen in winterse omstandigheden

Deze broek van Icepeak zit als gegoten! Zeker als je wat kleiner bent dan gemiddeld is dit korte model een goede keus. Fijne stof en mooie pasvorm, draagt comfortabel en is lekker warm.

Laagsteen 28

4815 PH Breda