mooie site

Prima levering duurt vandaag de dag iets te lang

Superleuke sneeuwlaarzen en goede service!

Super fijne webshop.

Duidelijke en correcte productinformatie. Prijs-kwaliteit is top. Snelle levering en zeer betrouwbaar.

Prijs kwaliteit sneheid voorlichting

Tot mijn grote verbazing staat op de volgende dag het pakket al voor de deur voordat ik de tracking-code gezien heb. En ik was al heel tevreden over de prijs. Goed verpakt. Goede voorlichting over monage e.d. Wat mij betreft: kan niet beter.

Ruime keus en goede service!

Zoveel keus vind je nergens en snelle verzending en dat alles voor een redelijke prijs.

Snell service

Mooie skibroek van prachtige kwaliteit. Webshop is duidelijk. Levering snel en goed ingepakt. Zeer tevreden.

Prachtige sneeuwbotten, snel geleverd

Ze waren zelfs nog mooier als op de foto’s online. Zeer tevreden en ik kijk al uit naar de sneeuw zodat ik mijn nieuwe sneeuwbotten kan dragen ;-)

Helemaal tevreden

Jas en broek helemaal wat ik verwachtte, goede pasvorm. Nu nog kijken hoe het in de sneeuw gaat - heb er alle vertrouwen in

Bestelling 2 februari via Dhl ontvangen

De betaalde en bestelde order op 2 februari is nog steeds niet ontvangen. Tevens is het pakket nog niet ontvangen bij de PTT (volgens track and trace). Gebeld met klantenservice zij gaven direct aan om het product opnieuw toe te sturen via DHL. De volgende dag was het pakket binnen. Top service. Het is vandaag 23 februari en het pakket van de ptt is nog steeds niet bij ons aangeboden of ontvangen. Misschien een tip om voortaan met DHL de spullen te versturen.....

Snelle levering, jas is perfect. Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Maatvoering klopt!

Helemaal top, doen wat ze zeggen

Helemaal top, doen wat ze zeggen

Super snel bezorgd!

Goede aanbod, service, bezorgtijd!

Supersnelle levering!

Supersnelle levering en een leuke korting.

Snelle levering, nette prijzen

Top webshop

Snelle bezorging!

Onwijs snelle bezorging en netjes geleverd. Producten zijn zoals omschreven, aanrader om hier te bestellen!

Goede en snelle levering

Maandags besteld en dinsdags in huis.. perfect!

super

2x keer gekocht eerst skibroek voor mijzelf, hierna een ski jas voor mijn zoon. Allebei snel geleverd en de maat was ook meteen goed. Daarom zeer tevreden. materiaal ook super. wij hebben kilpi gekocht

Snelle en adequate levering van de bestelde skikleding.

Reeds aangegeven.

Snel en eenvoudig

Keuze gemaakt en binnen 2 dagen in huis

Aankoop voldoet volledig aan verwachtingen.

Ik was op zoek naar een betaalbare donzen skijack en vond deze bij de Skiwebshop. Snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen

super snel levering

altijd goed verpakt en snel

Topjack

Prachtige jas voor mooie prijs. Snelle levering

Goede en snelle levering

Fijne website overzichtelijk snelle levering.

Geweldig!!

Overzichtelijke website en alles de volgende dag in huis! Echt top!

Heel vlot!

Heel snel geleverd!