Goede prijzen en snel leverbaar.

Als je weet wat je zoekt handig, voor de rest moet de site nog makkelijker/ingevuld worden.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit spullen. Vloeiend en betrouwbaar aankoopproces, inclusief retourzendingen.

Zowel als 1e als 2e bestelling super snel leverd.

1: Ski- jas & broek besteld, snel geleverd maar het bleek dat maatje groter beter was. 2: Bestelling maatje groter kwam nog sneller. 3: Retourneren 1e bestelling heel gebruiksvriendelijk tegen geringe kosten (€ 2). Ontvangstbevestiging van deze retourzending duurde iets langer maar 6 dagen (incl. weekend) is nog steeds heel acceptabel.

Goede aanbiedingen, snel geleverd

Al een aantal keren een ski outfit gekocht via Skiwebshop. Altijd mooie aanbiedingen en snelle levering. Dus ik ben weer dik tevreden!

Snelle levering!

De maat viel kleiner uit dan opgegeven was! Had een bericht achtergelaten via hun website waar ik geen respons heb op gehad. Ondertussen een grotere maat besteld gehad via hun website en ook deze werd snél geleverd. Opnieuw een bericht achtergelaten via hun website en na lange tijd eindelijk antwoord gehad! Tip: de Firma zou wél véél sneller mogen reageren op hun mails/vragen dat is het enige minpuntje! Betreft levering, verpakking enz was alles tip top in orde!

Snel geleverd en past perfect

Fijne website, met veel keus in goede producten.

Skiwebshop heeft een groot aanbod aan mooie producten. We zijn nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit en verzending. Goggle cover en de spreuk erop is ook te leuk! Zo krijg je nog meer zin in de wintersport.

Snel en goed

Snelle levering en kwalitatieve producten. Bedankt!

Snelle levering. Goed produkt

Erg tevreden

Enorme keuze in wintersport artikelen! Goede website waardoor je o.a.de ski kleding goed kunt beoordelen. Prijzen zijn aantrekkelijk. Artikelen worden goed en netjes verpakt en vlot geleverd.

Superfijne webshop met erg veel keus!

Sinds ik deze webshop heb ontdekt, koop ik al mijn wintersportspullen hier. Veel keus, ook in grotere maten. Mede dankzij de maattabellen makkelijk te bestellen en snelle levering. Er zijn ook steeds aanbiedingen midden in het seizoen. Retouren gaat heel simpel. Echt een aanrader hier te shoppen!

Mooie prijzen, snelle levering

Erg mooi assortiment aan competitieve prijzen. Snelle levering Goede verpakking Makkelijk retourneren!

Makkelijk en perfect

Goede en makkelijke om een bestelling te plaatsen. Leuke traktaties erbij en een zeer snelle levering. Perfect

Snelle levering en netjes ingepakt!

Ik heb een skijas besteld, en deze was fijn luchtig ingepakt. Heel erg netjes om zo een jas te ontvangen’

Beautiful warm boots

Very comfortable and light. Can’t wait to wear my boots on holiday

Top !!!

Duidelijk ,makkelijk bestellen en snelle levering !!!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Producten die je niet zo snel in andere (online) winkels kunt vinden. snelle levering en van een prima kwaliteit. What you see is what you get!

Goed!

Goed!

Mooie jassen

Maar helaas eerste te klein en toen een andere besteld ook ander model maar groter nu was die weer te groot Jammer dat je niet kan ruilen voor een andere maat

Vlot snel en voordelig

Snel vlot en voordelig

Nette en snelle levering

Mijn spullen werden netjes en snel geleverd. Ook de kwaliteit van de kleding ziet er goed uit!

Vlotte service

Elke bestelling correct geleverd Kleding zoals omschreven Ik raad het aan iedereen aan om bij jullie te bestellen

Snelle bezorging

Goede ervaringen met de webshop.

Goede service alles paste perfect en snel geleverd !

Laagsteen 28

4815 PH Breda