Laden reviews...
497 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de reviews wordt vooral snelle levering en duidelijke communicatie genoemd. Klanten noemen ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding en betrouwbare service. De algehele ervaring is vlot en klantvriendelijk. Consistent leveren de ervaringen een positieve indruk van het merk op.
Besteld op zondag en dinsdag had ik alles ontvangen zodat ik met een gerust hart kon vertrekken op skireis! Heel goede service en de skibroek is zoals verwacht! Jammer dat jullie geen skischoenen verkopen want ik had er anders ook gekocht ☺️
10 February 2024
Nathalie
Ingelmunster
Zoals altijd, worden de verwachtingen waargemaakt. Goede prijzen en snelle levering.
Marc
Hoofddorp
Snelle service, netjes ingepakt
Miezhan
Elst
Blij met mijn skibroek. Super prijs en snel geleverd.
Harro
Hoofddorp
Veel informatie en foto's over het artikel. Een mooie prijs en snelle levering.
Julie
Ijsselstein
Prima levering duurt vandaag de dag iets te lang
ik
ik
Wout
Kessel-Lo
Duidelijke en correcte productinformatie. Prijs-kwaliteit is top. Snelle levering en zeer betrouwbaar.
Joyce
Valkenswaard
Tot mijn grote verbazing staat op de volgende dag het pakket al voor de deur voordat ik de tracking-code gezien heb. En ik was al heel tevreden over de prijs. Goed verpakt. Goede voorlichting over monage e.d. Wat mij betreft: kan niet beter.
Ron
Elst
Zoveel keus vind je nergens en snelle verzending en dat alles voor een redelijke prijs.
Jacqueline
Kampen
Mooie skibroek van prachtige kwaliteit. Webshop is duidelijk. Levering snel en goed ingepakt. Zeer tevreden.
Kirsten
Hilversum
Ze waren zelfs nog mooier als op de foto’s online. Zeer tevreden en ik kijk al uit naar de sneeuw zodat ik mijn nieuwe sneeuwbotten kan dragen ;-)
Elke
Kessel-Lo
Jas en broek helemaal wat ik verwachtte, goede pasvorm. Nu nog kijken hoe het in de sneeuw gaat - heb er alle vertrouwen in
Annemiek
Schijf
De betaalde en bestelde order op 2 februari is nog steeds niet ontvangen. Tevens is het pakket nog niet ontvangen bij de PTT (volgens track and trace). Gebeld met klantenservice zij gaven direct aan om het product opnieuw toe te sturen via DHL. De volgende dag was het pakket binnen. Top service. Het is vandaag 23 februari en het pakket van de ptt is nog steeds niet bij ons aangeboden of ontvangen. Misschien een tip om voortaan met DHL de spullen te versturen.....
Marianne
Sambeek
Snelle levering, jas is perfect. Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Maatvoering klopt!
Sylvia
Rosmalen
Helemaal top, doen wat ze zeggen
Jubert
Den Haag
Goede aanbod, service, bezorgtijd!
Mar
Den Haag
Supersnelle levering en een leuke korting.
Michel
Winssen
Top webshop
Richard
Spijkenisse
Onwijs snelle bezorging en netjes geleverd. Producten zijn zoals omschreven, aanrader om hier te bestellen!
Luca
Haarlem
Maandags besteld en dinsdags in huis.. perfect!
Esther
Oldenzaal
2x keer gekocht eerst skibroek voor mijzelf, hierna een ski jas voor mijn zoon. Allebei snel geleverd en de maat was ook meteen goed. Daarom zeer tevreden. materiaal ook super. wij hebben kilpi gekocht
jacco Boekel
Vinkeveen
Reeds aangegeven.
A.W.
Rosmalen
Keuze gemaakt en binnen 2 dagen in huis
Marie-José
Tilburg
Ik was op zoek naar een betaalbare donzen skijack en vond deze bij de Skiwebshop. Snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen
Rick Pesik
Nootdorp