Uitstekende webshop en snelle verzending

Ik vond hier een mooi ski-outfit en verzending was dezelfde dag nog geregeld. Heel tevreden

goede website en overzichtelijk. snel te bestellen en snelle levering

Goede website, veel keuze en zeer overzichtelijk. Heel erg gebruiksvriendelijk!

Mooie broek

Zeer mooie broek, de levering was super snel. Vrijdag om 11 uur besteld en Zaterdag al in huis.

Mooi spullen. Snel geleverd.

Genoeg keus in de webshop voor ieder wat wils. Ook qua prijs...top

Goede producten en snelle levering

Duidelijke beschrijving op de site. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle verzending

Aantal keer al besteld. Altijd snelle verzending en ruim assortiment.

In de skiwebshop kan iedereen slagen

In de skiwebshop kan iedereen altijd slagen. Van klein tot groot en van goedkoop tot duur. Helaas geen winkel (meer) waar je de spullen lekker kan passen…

Snel bezorgd veel keuze

Leuk dat extra hoesje voor skibril

Zoals eerder weer erg netjes

Goede informatie en snelle levering Zeer goed product Blij mee

Super geslaagde eerste aankoop bij SkiWebshop.nl

Mooi product Snelle levering Fijne korting

Supersnelle levering

Ik had mijn bestelling laat in de middag gedaan en de volgende dag was het er al. Ook de tip om een maat groter te bestellen was een goed advies. De broek paste uitstekend.

perfect

perfect en snel

Super snel binnen!!

Het was super snel geleverd!! Daar word ik erg blij van!

Goede prijs voor goed product en snelle levering!

Goede prijs voor goed product. Het artikel werd de volgende al geleverd. Goede en snelle afwikkeling. Zeer tevreden!

Snelle levering / service

Fijne website met goede prijzen. Overzichtelijk en duidelijk, je hoeft niet lang te zoeken ook niet als je bijvoorbeeld iets retour wilt sturen.

Top service, snel geleverd

Goede producten, correcte prijzen en snelle levering

Snel en goed product

Helm besteld, snel gestuurd en goed product!

Grote keuze en snelle bezorging

Toevallig deze webshop gevonden, veel keuze voor redelijke prijzen. Bestelling werd snel en vakkundig geregeld. Deze shop komt bij mijn favorieten.

Uitstekende ervaring met Skiwebshop, hoogwaardige producten en snelle service!

Ik heb SkiWebShop als positief ervaren, duidelijke Webshop, aanbod van kwalitatieve producten en zeer vlotte levering !

Zeer snelle levering

Uiterst tevreden - snel geleverd

Ruim assortiment en zeer snelle service!

Rond 16:45 mijn bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! Breed assortiment met skimateriaal voor elk niveau. Inmiddels al vaak wat besteld en elke keer naar dikke tevredenheid!

Geen problemen gehad

Heldere communicatie, verzending ging snel en netjes, goede kwaliteit spullen. Niets op aan te merken :-)

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Prachtige snowboots, goed verpakt, snelle bezorging , duidelijke bestel procedure. Foto's zijn zoals de producten zijn.

Heel tevreden

Veel keus snelle levering