Top! Supersnel geleverd!

Voor herhaling vatbaar!

Snel en goed

Snelle levering, snel contact bij vragen met de klantenservice. Naar behoren geholpen. Levering in nette staat aangekomen en naar verwachting. Dit is een site om te onthouden en aan te bevelen!

Zeer scherpe prijzen

Snelle levering! Kwaliteit spullen!

Super! Goede prijs kwaliteit verhouding, ruim aanbod en snelle verzending!

Uitstekende webshop en leveringen.

Meermaals al wat besteld. Mooie collectie materialen en altijd met zorg geleverd.

Adequate levering en geld snel terug.

Al meerdere keren skikleding besteld bij Skiwebshop. Zeer ruim assortiment. Altijd vlotte levering en als product niet voldoet geld snel terug. 1 klein punt van verbetering soms wordt bij skijas niet de bijpassende broek geshowd of aanbevolen. Blijken dan na ontvangst niet te matchen. Daardoor meerdere keren bestelling moeten plaatsen.

Goede kwaliteit en snel verzonden

Skibroek besteld. Voldeed aan alle verwachtingen, was precies zoals op de foto, en de maat viel ook zoals omschreven. zelfde dag nog verzonden, en daardoor super snel in huis. Zou hier zo weer bestellen.

Mooie producten snel en correct geleverd

Een uitgebreide collectie mooie merken van producten. Snelle en correcte levering. Klantenservice helpt snel en deskundig.

Top jas, correct en snel geleverd.

Heel handig dat de maten goed worden meegedeeld van de jas. Zeker de armlengte is erg handig.

Veel keuze en in alle prijsklassen

Positief. Snelle verzending. Top dus!

Super service en levering!

Super veel artikelen in de webwinkel. Heel sterke prijzen die ik nog nergens anders ben tegengekomen. Artikelen waren heel erg snel geleverd en het 1ne retour was ook zonder probleem terug aanvaard. Top winkel!

De bestelling was super snel binnen!

Ik heb twee keer een bestelling gedaan. Ik kreeg mijn pakketje netjes de volgende dag binnen. Ik kreeg de pakketjes in passende dozen die niet mega veel te groot waren. Heel fijn!!

Een goed product.

Het is een mooie broek en werd snel geleverd.

Zeer snelle levering

Op vrijdag besteld en op zaterdag reeds in België en dat met de kerstdagen!

goeie producten, snelle levering

De producten werden snel geleverd en zijn van goeie kwaliteit. Ze zijn ook goedkoper dan in een winkel.

Supersnelle levering, goede kwaliteit. Ruilen was ook geen probleem. Alleen de maten...er staat dat alle maten normaal vallen, maar ik 4XL truien en jas, maar had hier 6XL nodig, dus je kunt je maat beter wat groter nemen. Verder gewoon alles heel netjes, duidelijk en snel.

Mooie ski broek goede kwaliteit

Fantastisch snelle levering vrijdags besteld en zaterdagse in huis

Een leuke ervaring

Stipt, vlot, correct

Snelle levering & duidelijke website

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website & de jas was binnen een paar dagen binnen.

S avonds besteld en volgende dag al bezorgd super!

Mooie skihelm besteld en mooie prijs ! Supe tevreden !

Goed en heel erg snel in huis.

Goed en erg snel in huis nog een dag voor de kerstdagen in huis niet verwacht met de topdrukte bij post.nl

Snelle levering, maten duidelijk omschreven en goede kwaliteit.

blisemsnelle levering

kwalitatief hoogwaardige produkten, zeer snelle levering en makkelijke bestelprocedure!. Ben zeer tevreden.

Snelle afhandeling en levering

Snellen afhandeling en levering van hele fijne mooie skihandschoenen.

Broek ziet er top uit

Broek zat keurig netjes verpakt. Zelfs tijdens de Kerst drukte een super snelle levering. Al eens eerder besteld bij skiwebshop. Toen ook goede ervaring!

Laagsteen 28

4815 PH Breda