Super service & scherpe prijzen

Ski stokken besteld, snelle levering en product in prima staat. Verder erg scherpe prijzen, al met al een goede deal.

Overzichtelijke website, vlotte levering!

Al meerdere keren besteld bij SkiWebShop.nl. Ik raad het aan! Met regelmaat leuke aanbiedingen.

Skibroek Kipli

Zit erg comfortabel. Gewoon zalig!

Super vlotte service, en kwalitatieve merken aan aantrekkelijke prijzen

Prima winkel

Prima winkel voor wintersport uitrusting. Minpuntje is dat het assortiment Lutha voor heren weinig voorradig is

Laat die wintersport week maar komen. Ik ben er klaar voor!

Op zondag een heerlijk ski jack besteld en op dinsdag al in huis. Helaas 1 maat te klein, retour gestuurd en meteen een grotere maat besteld. De tweede jas is er ook binnen 2 dagen, en die is perfect. Retourneren is eenvoudig en ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe jas. Wat wil je nog meer.

Één leuk aanbod, meegaand met de tijd. Een jonge look.

makkelijk bestellen, snelle levering. Top.

mooie site en snel gevonden wat ik zocht

Via mooie site snel gevonden wat ik zocht. Helaas geen broek kunnen vinden in mijn maat (lengte mt 122) terwijl deze wel door Maier sports wordt gefabriceerd, maar blij met mijn mooie nieuwe ski jas. Snel en correct geleverd.

Op tijd binnen Goede klantenservice

Fijne webshop met goede prijzen en divers aanbod. In de avond besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Keurig verpakt. Artikelen komen ook overeen met wat op de website staat.

Aanrader om je skikleding te kopen

Hele fijne webshop. Makkelijk te vinden waaraan waar je op zoek bent. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanbod qua merken is ruim, hierdoor heb je ook verschillende prijsklassen om uit te kiezen. Goede filteropties voor skikleding en tevens perfecte maataanduiding. Pakket wordt mega snel verzonden, altijd nog de volgende werkdag in huis gehad.

Snel en probleemloos! Perfect!

Geweldig. Snelle levering en prima producten! Bedankt

Super vlotte service en levering

Bestelling gedaan, dag erna vlot en correct geleverd

Overzichtelijke webshop

Fijne snelle levering. Goede alternatieven voor hetgeen wat uitverkocht was. Helaas 1 product moeten retourneren, omdat het niet paste. Wacht nog op verdere afhandeling, maar daar verwacht ik geen problemen mee. Een volgende keer al ik zeker weer gebruik maken van deze webshop.

Snel, goed en niet duur

Heerlijke webshop veel goede spullen en lekker snelle verzending en retour

Snel, mooi, kwaliteit

Vlotte bezorging, mooi kwalitatief goed jack

Snelle en correcte levering

Positief. Mogelijk zou retour termijn iets langer mogen zijn, zeker tijdens de feestdagen.

Super snelle verzending

Mooie website met goede producten. Zelfs uitverkoop prijzen. Overzichtelijk en super snel verzending. Ik ben zeer tevreden over deze site

Top bedrijf goed en snel geleverd

Goede kwaliteit skikleding en snel bezorgd!

Goede kwaliteit skikleding en snel bezorgd

Goede en snelle service

Jas besteld en de dag erna lag het pakket al op de mat. Superfijn!

Geen problemen ervaren misschien mist er nog een maattabel.

Was een fijne ervaring alleen het kiezen van een maat was moeilijk doordat er geen maattabel was.

Goede en snelle levering

Overzichtelijke site en makkelijke functie om verschillende outfits op te slaan in favoriete lijst. Wel 1 opmerking, van 1 skibroek klopt de afbeelding niet met de kleur die geleverd wordt. Daardoor dubbel moeten bestellen en 1x extra retour moeten sturen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda