Snelle en correcte levering

Ik heb een skipully besteld en werd keurig volgens afspraak geleverd. Ook een eerdere bestelling is heel goed verlopen en artikelen zijn zoals aangegeven op site en dus naar wens. Ik zal hier zeker nog vaker gaan bestellen!

Makkelijk, snel en kwalitatief goed

Hele goede ervaring met snelle levering.

Snel en overzichtelijk

Website is heel overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en snel. Levering was er eveneens heel erg snel. Zo pas ook een artikel getipt gestuurd, hopelijk wordt dat ook even vlot afgewikkeld.

Pakje was de dag na de bestelling al geleverd met nog een lijstje erbij zodat je niets vergeet wanneer je op skivakantie vertrekt.

Goed en snel geleverd

Prima beschrijving en uitstekende levering.

Snelle levering.

Door Skiwebshop.nl ben ik echt supersnel startklaar voor de komende winter!

Duidelijke communicatie, mooie spullen

Duidelijke communicatie, mooie spullen.

Super snelle service

Overzichtelijke website. En veel topmerken

Snelle levering, alles correct en super mooi artikel!

Twee dagen na de bestelling heb ik mijn artikel al ontvangen. Alles was perfect in orde. Vriendelijke service! Echt een aanrader!

Uitstekende snelle service

Verschillende maten besteld om uit te proberen. Alles snel geleverd en de retouren snel verwerkt. Enigste minpuntje. Ik had bij de oorspronkelijke bestelling gratis verzending (met kortingscode) maar omdat ik niet de volledige order retour stuurde moest ik deze later wel betalen. Dit vond ik niet logisch.

Bestellen gaat makkelijk en snel.

Fijne site, bestellen gaat makkelijk en snel. Het enige minpuntje is ruilen voor andere maat, dit gaat niet. Betaling wordt teruggestort en er dient opnieuw een bestelling gedaan te worden.

Zeer vlotte service

Super snelle levering

Webshop erg overzichtelijk in gebruik en levering supersnel in huis! Mijn vaste adres voor mijn wintersportspullen! ⛷️⛷️⛷️

Goede prijzen en snelle levering!

Een prijsverschil van meer dan 100€ op een ski uitrusting ( broek en jas) en aan huis geleverd, super service!

super service!

snel, super!

Mooie spullen, duidelijke site, goede aanbiedingen en snel geleverd!

Mooie spullen, duidelijke site, goede aanbiedingen en snel geleverd!

Bestellen vlot ontvangen

Pakketje lekker vlot ontvangen. Keurig verpakt, en ook door de bezorger eens op de afgesproken plaats afgeleverd. Top

Perfect !

Snelle levering, netjes verpakt en mooie skikleding voor een mooie prijs !

Vlotte levering

Hetgeen ik bestelde werd vrij vlot geleverd den de geleverde artikelen waren conform de beschrijving op het internet. Helaas moest ik toch enkele kan retourneren wegens niet volledig mijn maat. Den terugbetaling laat nog op zich wachten door het grote aantal retouren dat ze op heden moeten verwerken maar ik heb de bevestiging gekregen dat ik eerstdaags de terugbetaling mag verwachten.

vlotte en snelle bestelling

Alles goed verlopen

Verliep heel vlot

Na 2 dagen had ik de skibroek thuis

Zeer tevreden! Optijd geleverd.

Erg blij met de bestelde broek, een van de goedkoopste op het internet.

Spot on

Het was duidelijk te bestellen. Het was super snel geleverd. Dit was en is een dikke tien Gr Nellie Rutten

prettig

Ik bestel vaak bij SkiWebShop door de snelle levering. Producten zijn goed en vaak goed afgeprijsd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda