Mooie kleding

Past meteen goed, zoals op website aangegeven.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

vig naar tevredenheid

Na bestellen is er duidelije communicatie over de volgende stappen. De bezorging is snel ingang gezet. De bestelling is goed ver- ingepakt. Een bestelling en levering volgens het boekje.

Mooie jas. Pasvorm viel wat tegen.

De jas was vrij smal in de schouders terwijl de rest van de jas wel mooi zat. In de schouders heb je eigenlijk een maat groter nodig.

Super snelle levering van mooie kledij

Heel gemakkelijk online te bestellen. De levering was ongelooflijk snel. Vergeleken met andere sites waren ze het goedkoopste op de kleding die ik zocht. Duidelijke foto's en omschrijving van de kledij.

Snelle correcte service

Zeker en vast aan te raden uitzonderlijke snelle correcte bediening.

Prima naar wens

Alles is goed, past goed en was er snel!

Tevreden en snel in huis maar wel een stuk duurder dan bij andere webshops

Skibroek besteld en de volgende dag in huis dus snelle levering. Wel 15 euro duurder dan bij andere webshops dus de volgende keer shop ik even verder.....

Geen service

Met korting een jas besteld, jas blijkt toch te klein. Op de website staat aanbevolen om je eigen maat te kopen. Draag altijd 34, maar blijkbaar kloppen hun maten toch niet. Gevraagd of ik de jas kon omruilen voor een grotere maat 36. Maar dit kan niet voor dezelfde prijs. Jas is nu ongeveer 60 euro duurder dan toen ik hem kocht. Kortom geen service die zij aanbieden!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Wij hadden voor het eerst bij de skiwebshop besteld maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. De maattabel klopte en de levering was snel. Duidelijke omschrijving van de skikleding.

snel, betrouwbaar

snel, betrouwbaar, veel assortiment

Top product en top service

Snelle levering en goede kwaliteit spullen!

Helemaal tevreden

Product voldoet aan de verwachting, zoals aangegeven in de webshop. Vlugge levering, geen opmerkingen. Tevreden zoals bij vorige leveringen.

Prachtige handschoenen voor topprijs en supersnel geleverd

Veel keus, goeie site, happy shopping

Mooi en compleet assortiment en goede service

Retourneren was ook snel en goed geregeld.

Geweldige ski spullen

Ik bestel al 2 jaar via jullie ski spullen. Zijn goede kwaliteit.

Cool

Heb het nog geen eens binnen. XD

Goede duidelijke webshop.

Eenvoudig bestellen en makkelijk te vinden producten, wat niet klopt is vandaag besteld de zelfde dag verzonden, communicatie hierover kan beter.

Snel geleverd en een mooie kwaliteit!

De bestelling was snel in huis, netjes verpakt ervan een hele mooie kwaliteit.

Prima webshop!

Mooie webshop om goede skikleding te bestellen. Snel geleverd. Retour is gemakkelijk. Jammer dat je 2 Euro moet betalen voor een retour en jammer dat je verzendkosten moet betalen op een best groot bedrag aan bestelde en gekochte skikleding.

Fantastische jas, snelle bezorging en leuke leus op de verpakking

Fantastische snelle service!

Heel goede service, puntueel; een aanrader!

Goede keuze en prijs

Uitstekende keuze in skikleding en in de sale heb ik hele goede prijzen betaald. Service en bezorging was snel en keurig verpakt.

Moeilijk om mijn maat te vinden

Er zit geen filter op de website. Men zou volgens de maat moeten kunnen zoeken.

Laagsteen 28

4815 PH Breda