Prima koopje, snelle levering!

Prima service!

topservice

heel snelle levering ,goeie kwaliteit

Snelle en correcte levering

Prima service en snel geleverd. Duidelijke webshop met degelijk maatadvies en beelden. De modellen geven een realistisch beeld van hoe de kledij is.

Ik bestelde mijn pakketje donderdag en het kwam vrijdag al aan dit noem ik nu is echt een top service

Snelle levering van alle producten en voor een top prijs. Ga hier zeker vaker een bestelling doen!!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Nu erg ontevreden, nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

Snelle levering, super prijzen

Zeer goede ervaring, snelle levering, perfect verpakt. Ik kom zeker terug!

Goeie communicatie

Tijdens deze extreme dagen van sneeuw kreeg ik netjes vanuit SkiWebShop een bericht dat mijn pakketje door de drukte 1 dag laterkwam door de drukte bij DHL. Ik vind dit erg netjes omdat bij de meeste bedrijven als het eenmaal overgedragen is aan de vervoeder het hun probleem niet meer is maar van de vervoerder. Het geeft maar aan dat SkiWebShop hun leveringen op de voet volgen zelfs als het dus al uit de deur is. Super goeie communicatie

Snelle correcte service

Retour heel simpel en correct, Snelle levering

Goede producten tegen een eerlijke prijs, snel geleverd!

Een skibroek besteld die goed zit en niet duur is! Levering was heel snel (wel betaald, maar dat is te verwachten bij een kleine website). Zal zeker nog een keer bestellen.

Snel bezorgd

Top winkel!

Snelle service!

Vlotte toegang en goede producten

Ik zocht een specifieke skijas, op deze site met een mooie korting kunnen aankopen. Aankoopproces verliep zeer vlot, ik raad het zeker aan.

Kan niet beter!

Mooie overzichtelijke website, goede kortingen, veel keus, en een snelle levering. Mijn pakket was in 2 delen verstuurd, het ene pakket kwam een dag later. Maar allemaal goed aangegeven via PostNL.

Superkwaliteit ! Mooie pasvorm.

Snelle levering, superkwaliteit en mooie pasvorm

Snel afgeleverd ondanks het winterse weer

Fijne sneeuwlaarzen en fijn met uitklapbare prikkers .

Na enige aarzeling hier mijn bestelling geplaatst. Aarzeling omdat ik deze webshop niet ken. Beetje op Google gekeken en toch mijn bestelling gedaan Super mooie snowboots en binnen twee dagen al in huis. .en dat met dit winterweer. Top.

Goede service en snelle verzending

Spyder broek besteld bij Skiwebshop. Ik had al een Spyder jack bij deze webshop gekocht en nu dus de broek. Perfecte pasvorm en voor de webshop niets dan lof. Ze zorgden ervoor dat ik de broek op tijd binnen had. Ook nog de nieuwjaars korting gehad !!

Prima condities

Perfecte levering en materiaal. Onmiddellijk reactie bij vragenstelling!

Fijne overzichtelijke webshop

Makkelijk zoeken en bestellen. Op tijd geleverd en voldoet aan verwachtingen!

Mooie jas, met 1 nadeel

Ik had nooit eerder een jas online gekocht en omdat ik twijfelde of de kleur bij mijn skibroek zou passen, heb ik 2 jassen besteld. Mijn eerste keuze jas is een mooie jas, pasvorm is goed, alleen de beschrijving op de website is niet helemaal juist. Er wordt gesproken van binnenzakken en een hoofdtelefoon aansluiting in de voering. Die aansluiting zit er wel, maar er is maar 1 binnenzak en die is zo klein dat mijn telefoon er niet in past, dus aan die aansluiting heb ik ook niks en er zit dus niks anders op dan mijn telefoon in de gewone buitenzak te doen, wat ik minder prettig vind. Ook staat er dat de jas een langere achterkant heeft, maar voor -en achterkant zijn gewoon gelijk. Afgezien daarvan lijkt het een fijne jas, hopelijk is hij warm genoeg, dat moet ik nog ervaren.

Snel en warm

M’n dochter geniet dankzij de snelle levering heerlijk van haar warme nieuwe skibroek. Super dat deze zo snel geleverd werd, daar hebben we wat aan! Want eerlijk is eerlijk… hoe vaak hebben we in Nederland nou nog zo’n mooi pak sneeuw?! Daar moet van genoten worden met een warme skibroek

Niet tevreden

Bestelling nog steeds niet ontvangen! Werd naar een verkeerd leveradres gestuurd

Veel keus en snelle levering

Heel veel keus in skikleding. Snelle levering en gemakkelijk om te retourneren

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede prijs

Ik ben tevreden zeker omdat het maat advies wat skiwebshop hanteert mij goed heeft geholpen met mijn keuze.

Laagsteen 28

4815 PH Breda