Overzichtelijk, kwalitatief en gevarieerd

Diverse keuzes in allerlei ski accessoires en kleding, hoge kwaliteit en snel geleverd. De korting was niet veel, maar de kleding zat als gegoten en de thermolegging zijn van hoge kwaliteit en voelden extra warm aan. Klaar om te skiën!

Snelle en nette levering

Fijn als bedrijven hun afspraken na komen. Levering ging snel en pak is meteen helemaal goed

Hele snelle levering en ik heb 1 artikel geretourneerd omdat het te klein was.

Supersnelle levering!

Site bekeken, was duidelijk. Jas uitgezocht, besteld en de volgende dag was de jas binnen.

Heb heerlijk warme wanten besteld. De maat was makkelijk op te meten en de wanten passen perfect.

Goede service, zelf bij retour van artikel zeer behulpzaam.

Zeer goede ervaring

Prima website. Snelle levering, mooi skipak!

Snel en flexibel

Snelle omruiling mogelijk, snelle service!

Valt klein uit

Vlotte levering. Jas valt echter erg klein. Helaas

Geweldig, snelle levering

Snelle levering, past allemaal goed. Geweldig

Beste prijs en snel verzonden

De ski broek die ik zocht had online de beste prijs en deze was snel naar mij verzonden

Goede producten en snelle levering, ondanks drukte (sint, cyber monday, kerst etc.)

Goede producten, netjes verpakt, snel geleverd en goede prijzen tijdens cyber monday. Erg tevreden klant.

Supersnel geleverd!

Ik heb een goede deal gedaan en het was supersnel geleverd.

Erg snel bezorgt!

duidelijke site

Waarom worden de bindingen niet afgesteld, terwijl dit wel wordt aangegeven.

Ik koop een volledige set ski's, met bindingen en stokken. Eerst even contact met skiwebshop, want er zou sprake zijn van gratis verzending. Nee, helaas ski's zijn groter en brengen hogere verzendkosten met zich mee, dus niet gehele verzendkosten. "staat wel in de voorwaarden van de actie". Ach ja, die paar euro denk je dan. Dan nog een keer gebeld, want ik kan nergens doorgeven hoe ik mijn bindingen afgesteld moet hebben. "Daar krijgt u een mail van en die kunt u dan beantwoorden". Dat klopt, maar was handiger geweest om dat al bij de aankoop te vermelden. Hoe dan ook, beantwoord ik direct de mail. Ik ben dan ook verbaasd als ik bij ontvangst een grote sticker op de ski's zie, met "bindingen niet afgesteld" en vervolgens een 2e sticker om jullie zelf in te dekken met "mag alleen door een professioneel en erkend bedrijf........". De ski's zijn super, maar de gang van zaken eromheen ronduit slecht. Gelukkig ken ik SkiWebShop al langer en ben ik overall tevreden, maar een aankoop van ski's zou ik er nooit weer doen.

Heel goed en snel geleverd en een prima kwaliteit

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Super

Snelle levering!

Snelle levering en past goed

Zie een zin

Prima, netjes op tijd

Kwaliteit in skimateriaal en diensten

Zeer kwaliteitsvol materiaal, goed verzorgd geleverd binnen de 2 dagen.

Producten werden snel geleverd. Helemaal top!

Prima verzorgd

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Goed!

Fijne webshop . Alles goed overzichtelijk . Snelle levering . Ben zeer tevreden !

Snelle service Goede kwaliteit skikleding

Laagsteen 28