Geweldig!

Mijn bestelling heel snel en keurig ontvangen. Ben super blij met mijn bestelde skikleding.

Snelle en nette levering van het product. Goede communicatie over de status van het pakket

Correct en transparant

Steeds correcte en snelle levering. Top kwaliteit!

Prima service en ervaring op de webshop

goede afbeeldingen en product info. Snelle service.

Fantastische producten en supersnelle service

Ik was verbaasd dat ik de dag na mijn bestellingen mijn pakketten kon ophalen. Wanneer ik vragen heb, wordt er binnen 24 uur gereageerd op een vriendelijke en heldere manier. Op het ski jack ben ik helemaal verliefd. Ik heb ook nog een skibroek besteld en beiden zitten perfect.

super goede service volgende dag al in huis.

ze hebben een snelle en heel goede service en zeker de goedkoopste, en heel vaak mooie en goed afprijzingen en aanbiedingen. ga zo door

gewoon goed

fijne grote maten,kwaliteit,snelle verzending,gunstige prijzen ,en vooral de verzending met post nl is uitermate prettig,ik heb er al meer gekocht.prima.

Snelle en goede service

Prima en betrouwbaar

Overzichtelijke site, scherpe prijzen, snelle bezorging- ook ski’s zoals in mijn geval

Goede prijs, snelle levering

Had nieuwe skibroek nodig, mooi overzicht van alle keuzes, niet al te duur en snelle levering. Enig minpuntje is dat je niet kan passen en het altijd wat gokken is (maar is bij elke webshop). 2 maten besteld en eentje terug gestuurd. Dit kost wel 2 euro, iets wat ik wel wil geven om zeker te zijn van een goede maar

Keurig en snel geleverd

Alles naar wens

veel keus, zeer scherpe deal, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over zowel mijn aankoop als de service en prijs bij skiwebshop.nl. De skijas werd zeer snel geleverd. Ik zal hier zeker weer shoppen.

Skibroek voor goede prijs

Snel geleverd, zit heerlijk en een goede prijs!

Uiterst tevreden

Ik bestelde een skibroek met black friday. De prijs/kwaliteit is zeer goed! Bovendien erg mooi. De levering gebeurde binnen de 24 uren, zoals beloofd. Kortom.. alles prima in orde!!

Bestelproces en verzending verliepen soepel. Overzichtelijke website. Ook het aanmaken van een retour verloopt soepel. Jammer van de retourkosten en het zelf uitprinten van een verzendlabel (niet iedereen heeft een printer).

Tevreden

Goede kwaliteit en snel in huis.

Snelle levering en kwalitatief goed product

In een overzichtelijke webshop het gezochte product snel gevonden. Goede beschrijving van het product. Levering was zeer snel, binnen 48 uur.

Goede service, veel aanbod

Bestelling is super snel geleverd en er is ruime keuze aan producten.

Topservice en goede kwaliteit

Wat een fijne webshop.! Ook ik ga er aan geloven, ik ga skiën.! Ooit wel eens op de latten gestaan, maar dit werd boomknuffelen.;-) Maar dat mag de pret vast niet drukken, je leert skiën met vallen en opstaan. Na vele motiverende gesprekken van vrienden, maar vooral mijn vriendin, besloten om begin volgend jaar te gaan skiën. Maar daar hoort natuurlijk ook een outfit bij. Na googlen kwam ik bij diverse webshops uit. Na mezelf te hebben verdiept van wat ik nodig heb, ben ik helemaal geslaagd bij de SkiWebshop. Ook mijn vriendin wilde meteen een nieuwe jas en broek scoren. De bestelling geplaatst en een tweetal dagen stond het busje voor de deur van de bezorger. Alle kleding paste meteen perfect. Dus ik mag volgend jaar mee de piste op. Ik zal dit jaar maar eens wat lessen gaan volgen, om te leren een boom te ontwijken.;-) Ik raad de skiwebshop bij deze dus van harte aan.! Ze gaan mij daar vaker zien.:-)

Prachtig

Helemaal TOP !!!!

Een fijne en duidelijke side, alles makkelijk te vinden. Zeker tot een volgende keer .

Snelle service en groot assortiment

Leuke winkel, groot aanbod, mooie merken

Fijn aanbod, je kan er altijd wel wat vinden. Ook altijd goede aanbiedingen

Snelle (gratis) verzending, en prima prijs vanwege Black Friday deal :-)

Vanwege Black Friday was er op de jas een mooie korting van toepassing en ook geen verzendkosten. Dat maakte een groot verschil tov andere verkopers.

Kwaliteit producten en snelle levering.

Kwaliteit producten en snelle levering.

Laagsteen 28

4815 PH Breda