Snel binnen en net zoals op de fotos!

Hele snelle Leveringen en goede aanbiedingen

Hoge korting op de nieuwe collectie. Levering de volgende dag. Heel tevreden!!

Snelle en correcte levering

In één woord Prima webshop.

Goede service en snelle levering

Specifiek assortiment goede prijs en snelle levering

Top online skiwebshop

zo blij met jullie ! groot assortiment, voor elk wat wils ook design kleding, en bovendien alle accessoires voor een fijne, complete skivakantie

Service was goed, pakketje goed te volgen en product zeer goed, goede maat en zit lekker heb nu al zin in de skivakantie

Wax Op voorraad en snel geleverd !!

Wax op voorraad Snel geleverd Keurig verpakt Perfect !!

Leuke jas

Een degelijke en leuke jas. Door de kleuren valt het kind ook direct op.

duidelijke informatie

Duidelijke informatie

Netjes, snel maar jammer dat retoursturen lastig is.

Heb items retour gestuurd maar moet eerst daarvoor betalen, daarna retoorbon printen en dan verzenden en wachten op retourstorten geld.

Mooie Skibroek

Mooie skibroek en snel geleverd

Goede en snelle levering

Skijas was in no time in huis. Goed verpakt. Sjijas was elders duurder. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Snel en top kwaliteit

Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis. Zelfs tijdens Black Friday. Mijn vriend is bijna 2 meter en redelijk slank dus een broek vinden is altijd een gedoe. Gelukkig met de extra lange modellen gelijk geslaagd. Top webshop!

Uitgebreid en goede service

Leuke skimode en soms ook leuke aanbiedingen Service is vlot

Super kwaliteit, snelle levering

Prachtige skijas aan een serieuze korting gekocht! Past perfect!

Snelle service en goede kwaliteit jas!

Goed geregeld

Uidelijke site! Makkelijk bestellen en heel snel geleverd.en retourneren gaat ook veel vlot.

Makkelijke website, top product

Het winkelen in de webshop ging er makkelijk. Het priduct wat ik heb gekocht is van gkede kwalitijd.

Mooie winterjas

Fijne en snelle levering Nu echt n warme winterjas. Mooi met de korting erbij. Super blij mee

Een fijne en overzichtelijke webshop met snelle levering

Goeie overzichtelijke webshop met fijne product omschrijvingen en snelle levering. Ik heb een skijas besteld en deze werd snel geleverd. Ik vind dat er goeie foto’s en beschrijving bij stonden.

Uitstekende webshop

Soepel bestelproces, uitgebreide betaalmogelijkheden en zeer snelle levering. Retourtermijn van 14 dagen is wel wat kort in vergelijking met andere (sport) webshops. Maar zeer tevreden.

Mooie merken, betaalbaar, en goede kwaliteit.

Alles voor de wintersport

Duidelijke website, goede product info en bestelling snel geleverd, zelfs in deze drukke periode.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Zeiljacht van Gill voor mijn zoon besteld. Is snel geleverd, netjes in duurzame verpakking geleverd, zonder overbodige flyers en andere rommel. Jas zelf is van Gill en die zal mijn zoon vermoedelijk 20 jaar dragen. Kost wat maar dan heb je ook wat

Super goed!

Snelle levering en goed verzorgd! Wat wil je nog meer!

Laagsteen 28

4815 PH Breda