Snelle levering / service

Fijne website met goede prijzen. Overzichtelijk en duidelijk, je hoeft niet lang te zoeken ook niet als je bijvoorbeeld iets retour wilt sturen.

Top service, snel geleverd

Goede producten, correcte prijzen en snelle levering

Snel en goed product

Helm besteld, snel gestuurd en goed product!

Grote keuze en snelle bezorging

Toevallig deze webshop gevonden, veel keuze voor redelijke prijzen. Bestelling werd snel en vakkundig geregeld. Deze shop komt bij mijn favorieten.

Uitstekende ervaring met Skiwebshop, hoogwaardige producten en snelle service!

Ik heb SkiWebShop als positief ervaren, duidelijke Webshop, aanbod van kwalitatieve producten en zeer vlotte levering !

Zeer snelle levering

Uiterst tevreden - snel geleverd

Ruim assortiment en zeer snelle service!

Rond 16:45 mijn bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! Breed assortiment met skimateriaal voor elk niveau. Inmiddels al vaak wat besteld en elke keer naar dikke tevredenheid!

Geen problemen gehad

Heldere communicatie, verzending ging snel en netjes, goede kwaliteit spullen. Niets op aan te merken :-)

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Prachtige snowboots, goed verpakt, snelle bezorging , duidelijke bestel procedure. Foto's zijn zoals de producten zijn.

Heel tevreden

Veel keus snelle levering

Snel kopen

Op zoek naar een ski jack, gevonden op de site door de uitgebreide keus, vervolgens besteld en de dag er op geleverd. Top service. Ook de reactie op een mail was snel.

Groot assortiment, goeie producten, snelle levering!!

Goede vlotte service.

Goede ervaring met eerdere aankoop van ski's,uitmuitend afgehandeld. De laatste aankoop van een skipully netjes en vlug afgehandeld, Helaas was de maat L van de pully veels te groot, meer een xl, xxl. Helaas terug moeten sturen. Jammer.

Goede prijs en snelle levering

Ik heb een broek besteld die snel werd verzonden tijdens de sale. Broek was netjes verpakt en ik ben erg blij met het product. Ik raad deze site zeker aan!

Mooie skihelm van Uvex

Ik heb een mooie witte en blauwe skihelm van Uvex gekocht. Zien er prachtig uit, zitten prima en waren snel geleverd voor een redelijke prijs.

Snel en goed geleverd

2 bestelling gedaan en snel en goed geleverd. Ook nog een goede prijs/kwaliteit verhouding !

Overzichtelijk!

Overzichtelijk, correct en snel geleverd! Super tevreden.

Ruime collectie en snelle levering

Gaat allemaal heel makkelijk en snel. Goede service.

Supersnelle levering

Produkt was heel snel geleverd en leuk dat er nog een aardigheidje bij zat ook! Enige reden waarom het geen 5 sterren krijgt van mij is omdat ik 2 maten had besteld voor de zekerheid waarvan ik er ééntje retour moest sturen. Daarvoor rekent Ski Webshop € 2,-. Dat vond ik jammer, speciaal omdat ik deze eigenlijk wilde ruilen tegen een product voor mijn dochter, maar ruilen ging helaas niet.

Goede sevice

Bestelling is snel aangekomen. Vraag over maat s meteen en correct beantwoord.

‘dolblij’ want ik ga blinken op de piste

Groot aanbod, kwaliteit, correcte service en snelle levering. Customer delighted!

Super snelle levering

Goede kwaliteit spullen en veel keus. ‘s Avonds iets besteld en de volgende dag in huis. Zeker aan te raden!

Alles volgens afspraak

Een zeer uitgebreide keuze met hele mooie merken tegen aantrekkelijke prijzen Bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit en geleverd als beloofd. Retourneren is makkelijk

Snel en goed geregeld

En verder een goede prijs kwaliteitverhouding

Laagsteen 28

4815 PH Breda