perfect en snelle levering

perfect en snelle levering

Snel bezorgd! Alles top

Eerste aankoop bij Skiwebshop, fijne welkomstkorting en snel bezorgd.

Snelle levering en keurig verpakt

Skibroek besteld en volgende dag al in huis

Alles prima

Alles prima verlopen, artikel past perfect en snelle levertijd.

Super winkel

Levering van mijn bestelling was er super snel, en keurig verpakt

prima levering geheel conform afspraak

Prima prijs /kwaliteitsverhouding, Snelle en correcte levering verpakking zeer goed dubbel ingepakt

Goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren klant bij SkiWebShop en nog nooit teleurgesteld geweest in de kwaliteit van de producten of levertijd. Ook deze jas voor mijn dochter weer de volgende dag na bestellen geleverd en van een goede kwaliteit. Deze keer was het een mooie aanbieding van ik denk een collectie van vorig seizoen.

Netjes

Ski broek in de uitverkoop gevonden en is netjes geleverd binnen termijn

Snel geleverd, goede kwaliteit skikleding

Ik ben erg blij met mijn skipullys

Perfecte skibroek

Snelle levering. Goed verpakt. Skibroek past als gegoten. Ben er superblij mee

Snelle levering, goede maatvoering, prachtige skibroek met bijpassend skipully

Snelle levering prima site met mooie spullen

Makkelijk te navigeren in de site mooie spullen snelle levering kortom zeer tevreden

Site die alles heeft!

Veel keuzes in kleding en skimaterialen, goede en duidelijke omschrijvingen van de producten, soms met video's! Fijne en correcte maat omschrijvingen.

Goede service en snel geleverd.

Goede service en snel geleverd.

Snelle levering. Goede kwaliteit van kleding! We kopen altijd onze kleding hier als we die nodig hebben, en altijd zeer tevreden.

Super snelle levering

Het product wordt goed afgeleverd !

Duidelijke site, snelle levering, zonder problemen retourneren indien nodig

Duidelijke site, snelle levering, zonder problemen retourneren indien mogelijk

Ik ben tevreden van de webshop. Maat komt ook overeen.

ik ben tevreden van de service van de webshop. pakje was ook op tijd geleverd. het enige min puntje is de samenwerking met POST-NL maar daar kunnen jullie niet aan doen. Ze hebben mijn pakje aan de voordeur in de regen gezet 1 dag later dan voorzien.

Groot assortiment, prima service

Ze doen wat ze beloven. Groot aanbod, makkelijke bestelsite en snelle levering

goede prijs en snelle levering

de bestelde jas en pully snel geleverd en een goede prijs

Super webshop

Ik had een nieuw ski-pak nodig. Deze heb ik snel en voordelig via SkiWebShop besteld. De levering was erg snel en de producten waren top. Aanrader.

Vlotte levering, kwaliteit

Levering verliep vlot en duidelijk gecommuniceerd. Kwaliteit van verpakking is top.

Perfecte kwaliteit..snelle levering.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de SkiWebSchopis zeer duidelijk en een goed overzicht van de producten en merken die deze worden aangeboden.

Geweldige snelle service

Wat gaat het versturen van je pakketje enorm snel. Dat heb ik nog niet eerder met bestellingen meegemaakt.

Laagsteen 28

4815 PH Breda