Ruime keuze, goede service en informatie.

Duidelijke omschrijving van de artikelen, correcte prijs

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Echt gekregen wat ik had verwacht en dat binnen zeer korte tijd. Dank u voor de service!

Ik heb goed ervaring maar transport kosten zijn te duur.

Goed gekozen , snel betaald en snel geleverd !!!

Ja ik ben tevreden !!!

Snel geholpen!

Fijn jack besteld voor mijn zoon (9jr). Snel In huis.

Supercontent

Snelle levering van onze bestelling. Supercontent over de bestelde producten. Een aanrader!!

Oke en niet oke

Skisokken besteld, die zijn op zich prima. Alleen bestelde ik de sokken ook vanwege de kleuren. Nu blijkt dat deze sokken deze kleuren maar aan een kant hebben en aan de andere kant zijn andere ( heel harde) kleuren. Ik vind het jammer dat dit niet te zien was op de foto's in de webshop. Vandaar dat ik toch erg teleurgesteld ben, ondanks dat de sokken op zich prima zijn.

Goede producten voor een fijne prijs. Vlot geleverd.

Al jaren een goede voorbereiding met het gezin op de wintersport! Het zorgt voor minder spierpijn, je skischoenen zitten ‘lekker’ en steeds leer je weer meer techniek. Ook is de voorpret op de vakantie al begonnen zodra je begint met Indoor skiën!

Snel en goed

Mooie jas en betaalbaar

Mooie skibroek

2 skibroeken besteld, 1 was goed

top

mooie keuzes , prijs en kwaliteit

Vlotte levering en goede kloppende informatie op de website over de ski-jas.

De informatie op de site was uitgebreid ten aanzien van pasvorm en maat. De jas is snel geleverd. Ik ben er erg blij mee!

Zeer uitgebreid assortiment.

Heb onlangs mooie CMP en Spyder skipullies aangeschaft en de artikelen zijn zeer snel geleverd.

Alles na tevredenheid

Fijne site, makkelijk te bestellen, produkten goed omschreven, snelle levering. Bij vragen aan klantenservice binnen een uur antwoord. TOP

Alles past perfect

Snelle levering en kwaliteit

Alles prima

De levering is super snel en de klantenservice is goed. De producten die ik had besteld zijn precies zoals in de advertentie wordt omschreven

Top kwaliteit en ongelofelijk good service! Alles is 100%

Goed snelle levering

Alleen heel jammer maar alles was te klein

Mooie collectie voor fijne prijzen

Mooie collectie met kwaliteit producten. Prijzen erg gunstig en ook nog eens snel geleverd

Niet ontvangen

Ik zou zaterdag mijn bestelling ontvangen, ook volgens de app van post.nl maar tot op heden niks ontvangen.

Top service!!

Erg tevreden over de service en producten!!

Geweldig en super snel!

Door eigen fout snel antwoord en correct afgehandeld.

Zit mooi

Mooie broek, zit een beetje model in ipv een soort zak :p

Laagsteen 28

4815 PH Breda