Snelle levering en veel keuze uit kwaliteit producten.

Goede producten en een snelle levering

Hier ga ik nog meer kijken voor skikledij

Heerlijk Skibroek

Snelle levering en mooie skibroek!

Alles prima en vlot

's avonds heb ik de website ontdekt. Ik vond er een betaalbare skijas voor mijn zoon die ik heb besteld. De volgende middag was hij al bij mij thuis.

Goede ervaring

Snelle bezorging

Rappe levering

Netjes en snel geleverd!

Hele gave jas van prima kwaliteit. Netjes thuis bezorgd

Duidelijke info en scherp geprijst

Website biedt duidelijke informatie over het product en de maten. Producten zijn scherp geprijst en worden heel snel geleverd.

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Snelle levering en leuke pre-season korting

De website geeft goede informatie over de skijas en -broek. Foto's komen overeen met het product.

Super service en zeer snelle levering

De beschrijvingen van de artikelen kloppen en zijn zeer gedetailleerd zeer goede service zeer snelle service ben zeer tevreden en zal steeds opnieuw er bestellen

super snel

de bestelling had ik s avonds laat gedaan en was er de volgende dag rond 12 uur. Ook was het niet gepakt in een overdreven grote doos. Verder zag het er precies zo uit als op de afbeelding

Perfecte skibroek

Mooie skibroek, heerlijk soepel. Lutha een goed merk

Supersnelle levering

‘s Avonds laat besteld, de volgende dag al heel levert. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Prima service en snelle levering

Tot 2x toe een skibroek besteld en snel geleverd gekregen. De eerste paste niet goed en retour ging makkelijk. Tweede broek past perfect.

Een Super Webshop

Superwebshop vandaag besteld, morgen binnen!!

Goede aankoop!

Fijn skipak: mooie kleur en goede pasvorm.

Supersnel geleverd!

Ski broek besteld, moest ff zoeken waar ze stonden, maar veel keuze en de volgende dag al bezorgd! Keurig verpakt en pecies zoals de foto’s en video op de website.

voldoende

Snelle levering van het pakket. Mooie materialen en makkelijke retourservice. Minpunt vind ik wel dat de skijassen in een plastic zak waren verpakt bij verzending. Bij het retour sturen moet je dus OF zelf een doos kopen OF het heel goed inpakken in andere stevige zakken. Een doos werkt echt veel handiger (en ben ik eigenlijk ook van jullie gewend).

SkiWebShop is gewoon ok, geen poespas of andere flauwekul, gewoon zoals het hoort.

Fijne website en mooie producten.

Prachtige jas besteld en snel geleverd voor een leuke prijs.

Kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit spullen

Mooie broek.

Mooie broek, snelle levering.

Mooie kinderskikleding

Mooie merk skikleding voor mijn dochter gekocht. Maten zijn goed en staat erg leuk. Supersnelle levering, vandaag besteld morgen in huis!

Laagsteen 28

4815 PH Breda