Heel goed en vlot!

Alles ging zo als het moet

Super tevreden

Zeer snelle levering en materiaal aan scherpe prijs

Snelle levering en keurig verpakt

Had drie skibroeken besteld. Waren overeenkomstig beschrijving en keurig verpakt. Helaas moest ik ze retourneren omdat ze tekort waren. Terugsturen ging ook makkelijk. Label voor € 2,00 gekocht en vervolgens naar verzendpunt gebracht.

Mooie producten en snelle levering. Top !!!

Fantastisch!

Snelle levering, scherpe prijzen. Heel erg tevreden.

Snelle service, scherpe ptijzen

Goed aanbod van verschillende merken. Voldoende voorraad van de verschillende maten.

Fijne webshop, snel geleverd, prima prijzen

Eerlijke webshop met een juiste beschrijving van de skibroek

Topkleding

Top. Zowel de kleding zelf, als de snelheid van levering als de service zijn prima

Ik had mijn bestelling savonds geplaats en had het binnen 2 dagen thuis geleverd.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit voor goede prijs. Maat is goed en snelle levering.

Snelle service en verzending, mooie website!

Super service & scherpe prijzen

Ski stokken besteld, snelle levering en product in prima staat. Verder erg scherpe prijzen, al met al een goede deal.

Overzichtelijke website, vlotte levering!

Al meerdere keren besteld bij SkiWebShop.nl. Ik raad het aan! Met regelmaat leuke aanbiedingen.

Skibroek Kipli

Zit erg comfortabel. Gewoon zalig!

Super vlotte service, en kwalitatieve merken aan aantrekkelijke prijzen

Prima winkel

Prima winkel voor wintersport uitrusting. Minpuntje is dat het assortiment Lutha voor heren weinig voorradig is

Laat die wintersport week maar komen. Ik ben er klaar voor!

Op zondag een heerlijk ski jack besteld en op dinsdag al in huis. Helaas 1 maat te klein, retour gestuurd en meteen een grotere maat besteld. De tweede jas is er ook binnen 2 dagen, en die is perfect. Retourneren is eenvoudig en ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe jas. Wat wil je nog meer.

Één leuk aanbod, meegaand met de tijd. Een jonge look.

makkelijk bestellen, snelle levering. Top.

mooie site en snel gevonden wat ik zocht

Via mooie site snel gevonden wat ik zocht. Helaas geen broek kunnen vinden in mijn maat (lengte mt 122) terwijl deze wel door Maier sports wordt gefabriceerd, maar blij met mijn mooie nieuwe ski jas. Snel en correct geleverd.

Op tijd binnen Goede klantenservice

Fijne webshop met goede prijzen en divers aanbod. In de avond besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Keurig verpakt. Artikelen komen ook overeen met wat op de website staat.

Aanrader om je skikleding te kopen

Hele fijne webshop. Makkelijk te vinden waaraan waar je op zoek bent. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanbod qua merken is ruim, hierdoor heb je ook verschillende prijsklassen om uit te kiezen. Goede filteropties voor skikleding en tevens perfecte maataanduiding. Pakket wordt mega snel verzonden, altijd nog de volgende werkdag in huis gehad.

Snel en probleemloos! Perfect!

Geweldig. Snelle levering en prima producten! Bedankt

Laagsteen 28