mooi skijack, zit perfect

maat zit goed, mooie jas.

Duidelijk, snel en goede kwaliteit.

Fijn bedrijf om iets te zoeken en te bestellen

Ik heb nu een paar keer iets besteld bij de SkiWebShop en heb telkens op zeer eenvoudige wijze kunnen vinden wat ik zoek. De gedetailleerde informatie over het kledingstuk helpt enorm bij het maken van keuzes. Omdat ik bij dit sort kleding niet precies weet hoe iets valt, bestelde ik dan 2 items of 2 maten, en kon ik op mijn gemak een keuze maken. Ook het retourneren is super eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Al met al raad ik iedereen aan eens een kijkje te nemen in de SkiWebShop.

Snelle levering, goede kwaliteit, maar wel wat late communicatie

Ik had een skijas en -broek besteld, maar helaas was de broek uiteindelijk toch niet meer leverbaar in mijn maat. Dit kreeg ik echter pas te horen toen het pakket al verstuurd was, dus dat was wat jammer. Wel echt netjes dat ik als compensatie een waardebon voor gratis levering heb gekregen voor een volgende bestelling! De jas die ik heb ontvangen is van goede kwaliteit en de pasvorm is mooi. Verder was de levering erg snel!

Snelle levering, goede korting en duidelijke website.

De korting was hoog, de levering was snel en de website overzichtelijk en duidelijk. Een fijne ervaring.

Goede keus

Gekochte spullen zijn netjes geleverd en zijn van goede kwaliteit

TOP product met SUPER korting

Heerlijk om een goed product, aan het einde van het seizoen, toch aan een zeer scherpe prijs te kunnen aankopen. Netjes geleverd, met een beetje vertraging maar hey...wie zit er te wachten op een ski-jas bij +30°C ;-)

Snelle service produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Mooie skijas aan een goede prijs

Mooie spullen en een fijne snelle service!

Ik had wat vragen over mijn bestelling en die zijn zeer prettig beantwoord en daarmee ben ik op een erg prettige manier geholpen!

Zeer snelle levering en mooie producten

In verband met onze winter trip toevallig op deze website terecht gekomen. Mooie spullen in de sale kunnen kopen. Heel erg blij mee.

Goed! Snelle levering

Een fijne website om mee te werken en erg snelle levering van de producten.

Retour adres op sticker zelfs erbij in de doos.

Snelle levering en een bevestiging van de retourzending. Prima

Nix op aan te merken.

Snelle levering, zelfs naar het buitenland!

Dit is inmiddels de 2e keer dat ik online bestel via SkiWebShop. De kwaliteit van de producten zijn erg goed en de levering erg snel, zelfs naar Portugal! Ik zal zeker weer mijn wintersportuitrusting via SkiWebShop bestellen.

Mooie prijzen, snelle levering

Mooie prijzen, snelle levering

Goede service, snelle en goed verpakte levering

De website is erg duidelijk en overzichtelijk, uitleg van producten is erg makkelijk om keuzes te kunnen maken.

Mooie spullen, voor een nette prijs.

Als je ski kleding en spullen zoekt, kijk dan bij Skiwebshop

Alles supersnel; bestellen en bezorgen!

Fijn om alles voor een skivakantie bij u in de winkel op een plek te hebben.

heel blij mee

Top, prachtige producten.

Klantvriendelijk en efficiënt

Ik vind het ruime keuze aanbod, de klantvriendelijkheid en de efficiëntie zeer te waarderen

Tevreden

Netjes geleverd, tegen een nette prijs

Goed en snel geleverd

Kleuren zijn precies zoals afgebeeld. Snel en goed geleverd.

Het graat altijd goed!

Goed aanbod, snelle verzending en service tot nu toe. Er kan overal iets fout gaan, echter nog niet meegemaakt.

Goede overzicht online en snel geleverd.

Snel geleverd. Alle producten zijn in een keer opgestuurd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda