Heel blij met de ski broek

Super snel geleverd

Gewoon goed. Prijzen, aanbod, interface...prima

Gewoon goed. Prijzen, aanbod, interface...prima

Mooie prijs, snelle levering!

Groot assortiment. Zocht rode skihelm en die hebben zij, blij mee!

Goede prijs, assortiment en service

Prettig website waarin alles heel duidelijk staat. Het navigeren gaat makkelijk en alles staat goed aangegeven. De service was snel en prima.

Super snelle service en top kwaliteit

Super kwaliteit en mooi verpakt! Zowel de handschoenen als helm zijn super van kwaliteit. De maattabel is ook correct. Waardoor je gemakkelijk je maat kan terugvinden. De helm is super gemakkelijk aan te passen! Ook het pakje in nog geen twee dagen aan mijn huis! Conclusie: top top top

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, precies als op het plaatje. En ook nog voor een fijne prijs.

Prima product tegen een lage prijs

Mooi product tegen een lage prijs en snel bezorgd.

Zeer duidelijke shop en zeer snelle levering

Mooie en kwalitatieve producten. Supersnelle afhandeling en thuislevering van het order.

Top, en vlugge levering

Snelle levering en mooie producten

Heb een skibroek en jas gekocht, allebei van goede kwaliteit en mooi van kleur. Snel geleverd, top

Super! Snelle service en scherpe prijzen

Onlangs einde van het seizoen, tegen mooie prijzen goed materiaal kunnen kopen. Snel geleverd en scherp geprijsd. Ik zal vaker hier bestellen!

binnen beloofde tijd bestelling in huis

Ik had mijn bestelde ski's binnen de beloofde tijd in huis. Keurig verpakt, goed gemonteerde en afgestelde bindingen. Punt van aandacht zou zijn dat ik na het bestellen een paar dagen geen bericht kreeg. Of de ski's goed zijn, ga ik komende winter ontdekken.

Top Webshop !

I found everything I was looking for. My returns were handelt in a fast and properly way. Great reliable Webshop

Bezorging prima maar foutieve maatindicatie

De jas wordt als normale pasvorm aangegeven. Voor de zekerheid een maat groter besteld echter is dit nog 2 maten te klein.

Betrouwbaar, prijsbewust en klantgericht.

De site bevat een ruime selectie van de beschikbare kwalitatief goede merken. De klant ondersteuning is zowel digitaal als telefonisch goed. Vriendelijk en klantgericht. Het aankoop en betaalproces op de site maakt gebruik van veilige middelen. De communicatie per e-mail geeft je inzicht in wat je hebt gekocht en de status van de aankoop. De levering is altijd zo snel mogelijk. Ook als er onverhoopt iets mis gaat wordt een duidelijk klantgerichte oplossing geboden. Ja, ik ben duidelijk een heel tevreden klant.

Alles prima

Goed product Snelle en correcte levering

Super fijn!

Ik had 2 maten besteld van een skibroek. De retourbon zat er al bij en het retourformulier ook! Dit was erg gemakkelijk met het terug sturen van de broek die niet goed paste.

Mooie skibroek

Goede informatie en afbeeldingen. Makkelijk bestelsysteem en een dag later al geleverd! TOP!

Snelle levering en goede prijzen

Ik hoefde elke keer maar een dag te wachten tot mijn bestelling binnen kwam! Zeer tevreden over de skispullen. ♥️

Top kwaliteit, makkelijk bestellen, snelle levering

Vandaag besteld, morgen binnen. Je krigjt echt wat je ziet!

Snelle levering en nette prijzen.

Duidelijke website, goede concurrerende prijzen. Snelle levering

Super!!

Scherpe aanbieding, supersnelle verzending!!

Heel erg goed

heel effectief, vriendelijk en snel

Perfecte organisatie alles tot in puntjes geregeld.

Laagsteen 28

4815 PH Breda