Perfecte site en fijne kortingen

Heb besteld en nog geen dag later al geleverd !! Fijn materiaal van de kleding en fijn dat je er verschillende merken kunt kiezen.. Is prettig om de bestelling te volgen. Goede ervaring ermee, een en en al top…

Altijd snel en netjes geleverd

Altijd netjes op tijd en goed verpakt. Duidelijke communicatie wanneer je je spullen kan verwachten.

Snelle levering in perfecte staat, zoals het hoort

Overzichtelijke webshop

Uistekende service

Al enkele keren iets besteld en steeds kwaliteitsvolle artikelen aan interessante prijzen, voordeliger dan in winkels en steeds snel geleverd.

prima shop

Mooie ski kleding, scherpe prijzen/aanbiedingen. Keurige levering

Nette prijs en snelle service

Prima POC helm kunnen aanschaffen tegen en prima prijs. Duidelijke omschrijving op de webshop en snelle verzending.

snelle levering, goed verzorgd.

Akties zijn prima. goed verzorgd.

Snelle levering, goed/mooi product

Nog keuze genoeg (skihelm) ondanks tijd van het jaar

Zeer fijne en prettige online shopsessie

Na het bestellen van mijn skies en prettig mailcontact te hebben gehad zijn mijn skies perfect gemonteerd. Vervolgens zijn ze netjes en snel verstuurd waardoor ik ze binnen no time in huis had. Ik heb dan ook een zeer prettig ervaring met deze webshop!

Uitstekende service

Snelle verwerking. Degelijk materiaal!

Snelle en goede service

Prettige en overzichtelijke webshop. Uitgebreide beschrijving van de producten.

Gewoon top

Correct en snelle afhandeling en levering.

eenzelfde maat kan variëren in grootte

Op zich gaat het wel om een goed product. Je kan alleen geen staat gaan op de maten. De ene 46 is de andere niet. Twee herenbroeken Icepeak maat 46 kunnen tot 8 cm verschillen in buikomtrek. Op drie bestellingen van dezelfde broek maat 46, heb ik één broek ontvangen die 4 cm groter is dan de kleinste broek en één broek dit 8 cm groter is. Dit is heel vervelend. Gelieve dit probleem aan te kaarten bij Icepeak.

Heel vlotte service

Mooie spullen, goed gerangschikt, vlot te bestellen en snel geleverd.

Top ski jas

Prachtige kwaliteit, mooi afgewerkt voldoende ritsen en kwaliteit van de stoffen is top.

Mooie jas voor een goede prijs, maar levering kan beter.

Mooie ski-jas in een prima aanbieding gekocht! Ik moest wel even met klantenservice bellen omdat het leveringsproces al een paar dagen stil bleef. Na het telefoontje is de jas spoedig geleverd.

Snelle levering van topmateriaal!

Snelle levering van topmateriaal!

Snelle en correcte levering

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Snelle levering, mooie kwaliteit. Wij zijn super tevreden!

Heel tevreden

Alles ging helemaal goed. Geen verbeterpunten.

Gewoon helemaal prima.

Bestellen is gemakkelijk en de uitlevering is ook gewoon goed.

veel foto's en en snel bezorgd

Fijn is dat er in de webshop bij de producten veel foto's staan. Tip: maak ook een detailfoto van de stof, die blijkt bij de bestelde jas anders dan ik had verwacht. Bezorging was al de volgende dag (wel buiten het seizoen)

heerlijke snelle bezorging

ik had 2 flessen voor schoonmaak (1L) en herstel v waterafstotendheid (1L) van wintersportkleding gekocht. alles werd snel in een stevige doos bezorgd, ondanks dat het weekend er tussen zat werden deze spullen snel (en goed verpakt) bezorgd. helemaal met de kortingscode (aanmelden nieuwsbrief) kwam deze set op een ongeevenaarde goedkope prijs uit.

Vlotte afhandeling, duidelijke website

Leuke aanbiedingen

Leuke korting op kwalitatief goede ski materiaal. Ruime keus.

Laagsteen 28

4815 PH Breda