prima service

Goed kwaliteit

Uitstekende service

Ik had een skijas voor m'n zoon besteld, maar twijfelde of deze warm genoeg was voor Fins Lapland. Toen heb ik de klantenservice een bericht gestuurd en kreeg snel antwoord en twee suggesties voor warmere jassen en een aantal tips voor hoe om te gaan met de kou. Uiteindelijk heb ik de jas omgeruild voor de suggestie van Julia van de klantenservice en m'n zoon is hartstikke blij met zijn warme jas.

Uitgebreide keuze, snelle service, snelle respons

Veel keuze, gekende merken, mooie promoties. De producten worden heel snel geleverd. Nu spijtig genoeg een broek besteld die te groot uitvalt. Eenvoudige retour verzending mogelijk.

Snel geleverd helaas niet je juiste maat besteld

Den geleverd veel keus

Goede kwaliteit, super vlotte levering

Snel besteld en verzonden

Mooie assortiment en aanbiedingen

Prima werk geleverd.

Besteld en keurig zonder enige problemen bezorgd. En nog snel ook.

Ze doen wat ze beloven

Snel bezorgd en uitstekend ski pak

Snelle, correcte levering

Mijn jas ziet eruit zoals beschreven....mooi en superwarm,juist wat ik nodig heb om te skiën tijdens de kerstperiode

Top prijs kwaliteit verhouding, duidelijke webshop!

Het zoeken was eenvoudig en de keuze is reuze. Kon snel een mooie jas vinden die goed paste, omdat ook de maatadviezen goed waren.

top online winkel voor een wintersport gerief

top online winkel voor een wintersport gerief goed kwaliteit een een correcte service

Leuke merken, snelle levering

Ben erg blij met de 2 ski jassen. Zitten er mooi en sluit gaan aan. Helemaal blij mee

Heel correct

Heel veel keuze en vlotte verzending

Goed en snel geleverd

Kleren zijn snel geleverd en waren precies zoals omschreven op de website!

Snelle levering, mooie skibroek!

De skibroek werd erg snel geleverd, past precies (dankzij de maattabel) en is van mooie kwaliteit!

Zeer goede service

Vlotte en goede service

Al vaak wat besteld

Tijdens de drukke Black Friday dagen wat artikelen besteld voor de wintersport. Kreeg goed op tijd mijn bestelling en een handige checklist voor mijn wintersportvakantie!

Snel geleverd, pasmaten kloppend

Een hele vlotte webshop met een groot aanbod

Ik kocht probleemloos een skibroek die heel snel geleverd werd. Ik werd goed op de hoogte gebracht over de levering. Ook is er een groot aanbod op de webshop van verschillende merken en prijsklasse's.

Enkel de handschoenen zijn iets te groot hoop dat te retour ook zo makkelijk verloopt. Gtjs

Mooie materialen tegen goede prijzen en tevreden levering

Mooie uitgebreide website. Vooral ook duidelijke foto's om goed indruk te krijgen van de materialen. Makkelijk te bestellen tegen goede prijzen. Aanbeveling!

Snelle levering netjes verpakt

Levering ging erg vlot en de artikelen goed verpakt. Ook het retourneren is erg netjes geregeld.

Laagsteen 28

4815 PH Breda