Super snel

bestellen en s’anderdaags al geleverd ook in het weekend

Mooi compleet aanbod en goede prijzen

2x een skijas besteld. Goede prijs/kwaliteit en conform opgave geleverd.

Duidelijk en snel

Handige webshop en snel thuis bezorgd. Ideal en creditcard beide geaccepteerd. Waar de meeste winkels vanaf een bepaald bedrag gratis verzenden doet SkiWebShop dit niet, maar daardoor kunnen de producten weer wat goedkoper aangeboden worden waarschijnlijk. De doos was stevig en retoursticker en alles zat er netjes bij voor het geval je het weer wilt retouren.

Slechte pasvorm

Maat valt echt kleiner uit, traplopen was voor mij onmogelijk in deze broek. Helaas is ruilen geen optie, je moet retoursturen op eigen kosten en dan een andere maat bestellen. De kans dat een maat groter ook niet goed zit, achtte ik aanwezig. Vanwege hoge verzend- en retourkosten (2 maal) daarvan afgezien

Binnen één dag in huis en blij met mijn skikleding!

Zie hierboven.

Duidelijke website Dag erna pakket geleverd Goede kwaliteit kleding

Super goed

Snelle en overzichtelijke website en super snelle levering met een goed georganiseerde mogelijkheid om retour te kunnen zenden. Zelfs nog een toepasselijk presentje bij de bestelling :)

Het verwachte artikel snel geleverd

Te snel en juist om waar te zijn! Exceeds expectations!

Goede, snelle service en fijne producten

Het bestelproces loopt soepel en de levering is snel. Het is even zoeken wat de juiste maat is van producten, maar de website biedt daar hulp bij. Ik ben tevreden met de producten en kom hier zeker terug.

Zonder problemen, alles zoals het hoort afgewerkt.

Hebben gedaan wat ze zeggen en schrijven. Ski's netjes verpakt en bindingen afgesteld na opgegeven gegevens. Klopt als een bus. Ben een ervaren skiër, dus ik lette hier vooral op. Levering was keurig op tijd, en telefonisch 1 x met een vraag, keurig te woord gestaan. Voor herhaling vatbaar.

Goede privéles

Goed geholpen met de privéles

Prima service!

Bestelling spoedig ontvangen echter te klein. Opnieuw een maat groter besteld en deze ook spoedig ontvangen. Deze past perfect. Te kleine maat retour gestuurd en snel afgehandeld door retourafdeling.

Uitstekende kwaliteit.

Het grote gemak om te bestellen, zeer overzichtelijke website en het grote aanbod had me overtuigd om enkele skivesten te bestellen. Intussen is ook de dochter overtuigd om bij jullie materiaal te bestellen.

Mooie softshell skibroek van Luhta

Goeie pasvorm. In een keer de goede maat besteld. Supersnel geleverd.

Snel, hoge kwaliteit, mooie merken

Diverse skibroeken besteld. Allemaal mooi en goede kwaliteit

Super mooie jas besteld en snel in huis.

Super mooie jas in de sale gekocht , snelle levering top.

Alles in orde, ik bestelde een dure skijas van Rehall. De verzending hiervoor mocht wel gratis zijn.

Goed aanbod, snelle levering

Een skibroek en 2 paar skisokken gekocht. Volgende dag werd het al geleverd en de broek was ook nog eens afgeprijsd voor een mooie prijs. Heel tevreden.

Vlotte levering en kwaliteit

Altijd snelle levering Kwalitatieve producten Goeie na service ook !

Perfect !

Makkelijke site om te gebruiken, kwaliteitsproducten en snelle levering zoals beloofd.

Snelle verzending, netjes verzonden, goede service

De bedtelling werd snel verzonden, netjes verpakt. Producten beschreven als op de site. Duidelijke retourprocedure.

Zeer snelle en correcte levering

Groot assortiment tegen de beste prijzen. Kijk niet verder, als ze de gewenste kleding hier niet beschikbaar is, vind je het nergens.

Fijne webshop met snelle levering

We hebben hele goede ervaringen met de SkiWebshop. Artikelen worden vlot geleverd en hebben een goede kwaliteit. Retouren worden snel verwerkt. We bestellen hier graag!

Super snel en alles klopt!

Prima site, zeer snelle levering

Laagsteen 28

4815 PH Breda