Filters

10

GENOTEN

Het was een fantastische ervaring om haar kunsten met sierlijke bewegingen waar te mogen nemen. Iedereen was enorm verrast door deze bijzondere opening van onze geslaagde feestavond!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoud en kwaliteit

Via Evenses hebben we dj Le Fonq voor ons trouwfeest gehuurd en dat was een knaller! Niet alleen de geleverde DJ, maar ook het proces om de boeking tot stand te brengen was top. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Koen heeft onze ceremonie extra speciaal gemaakt

Koen Alvarez was de perfecte keuze voor onze trouw ceremonie. Hij was extreem flexibel met betrekking tot de keuze van onze muziek, gaf goede tips op basis van zijn ervaring met andere bruiloften, was mega relaxt tijdens de ceremonie en open im te improviseren met extra nummers mocht het nodig zijn, etc. En natuurlijk niet onbelangrijk… de nummers klinken top! Super om mee samen te werken, echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn meegedacht en snel geschakeld!

Voor ons Dorpsfeest werd op donderdag, einde van de ochtend een optreden voor vrijdagochtend afgezegd. Wij zoeken naar een oplossing, we kwamen in contact met Robin van Evenses. Hij is voor ons hard aan het werk gegaan om een vervangende act te vinden en dat was in no time gelukt! Super, wanneer er zo met je meegedacht en gewerkt wordt! Robin, bedankt! De oudjes hebben genoten van The Cappuchino’s!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topavond.

De saxofonist Stef, geregeld via Evenses, was geweldig. Hij bezorgde ons feest een daverend slot. Contact met de organisatie was uitstekend. Alles netjes en duidelijk en professioneel geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige communicatie, goede DJ

DJ voor ons event geregeld via Evenses. DJ draaide muziek passend bij het event en was geheel zelfstandig in op- en afbouw. Alle contactpersonen hebben we als zeer behulpzaam en vriendelijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd behulpzaam

We wilde Mart boeken in een vroeg stadium alleen zijn agenda stond nog niet open. En ze wisten al dat jij bij Snollebollekes ging optreden. En jullie hebben er alles aan gedaan zodat hij toch op ons feest kon komen. Om het nog lastiger te maken kreeg Mart een burn out of iets in die richting dus het werd nog spannend maar jullie bleven mij informeren dat het goed ging komen. Bedankt voor je support het was een fantastisch feest!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles kwam mooi samen

Onze huwelijksdag was onvergetelijk en alles kwam mooi samen als puzzelstukjes die in elkaar vielen. Hartelijk dank mannen voor de mooie muzikale omlijsting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super service!

Hele goede opvolging, en luisteren echt naar wat je op zoek bent. De band zelf (Jack Club Music) is ook helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zangeres zint prachtig en heeft een geweldige uitstraling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking en wordt goed geregeld voor jou.

Wij wouden Het Feestteam voor ons feest en hebben dit via jullie geregeld. Contact was goed en de samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles in de puntjes verzorgd

Het contact met jullie was enorm prettig. Alles kon zo worden afgestemd dat het werkelijk een geweldige avond is geworden. Paul en zijn orkest zijn zo ontzettend goed. Dr

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Unique presence of DJ. Excellent treatment of guests at our event. It created an unforgettable mood. 10 points of the company and the DJ it represents.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zeer tevreden van alles ,en zeker van de band

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat de band en de service goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Sander

10

Fantastisch

DJ Jesper was in 1 woord fantastisch. Hele toffe DJ De installatie (compacte installatie) HEEL mooi, nieuw, perfect passend bij de zaal En de muziek was ook heel goed, moderne muziek, fijn gemixt, perfect passend bij de sfeer, kortom GEWELDIG :)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gert Hartelijk dank voor het delen van uw geweldige ervaring met DJ Jesper! Het is wederom fijn om te lezen dat DJ Jesper de sfeer perfect heeft aangevoeld en moderne muziek heeft gemixt die naadloos paste bij de ambiance. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en we zullen ervoor zorgen dat DJ Jesper op de hoogte wordt gebracht van uw vriendelijke woorden. Het was een waar genoegen en hopen dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn! Met vriendelijke groet, Omaira Avans

10

Tom heeft er een geweldige feestavond van gemaakt.

DJ Tom heeft een geweldige feestavond van onze bruiloft gemaakt. Hij heeft goed naar onze wensen qua muziek geluisterd en een super feest en sfeer van gemaakt, ook met veel improvisatie. We hebben heelveel complimenten van vrienden en familie over DJ Tom gehad geboekt via Evenses.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Namens het hele team van Evenses en natuurlijk DJ Tom, willen we je hartelijk bedanken voor deze fantastische beoordeling! Het was een eer om deel uit te maken van jullie bijzondere bruiloft en om de dansvloer te vullen met de perfecte mix van 80's & 90's hits, moderne Nederlandse muziek, en pop/dance tunes. We zijn ontzettend blij dat DJ Tom jullie wensen heeft kunnen vervullen en dat hij met zijn improvisatie een onvergetelijke sfeer heeft gecreëerd. Jouw complimenten en die van je vrienden en familie betekenen veel voor ons. We wensen jullie alle geluk toe in jullie huwelijk en hopen dat we in de toekomst weer mogen bijdragen aan een geweldig feest! Met vriendelijke groet, Robin

10

geweldig

interactie met kleine kinderen en lastige volwassenen was perfect. hieruit sprak ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Wat geweldig om te horen dat de vuurspuwshow op jullie familie reünie zo'n succes was! Jouw wens om iets spectaculairs te creëren voor de kinderen stond bij ons centraal, en we zijn ontzettend blij dat we die verwachting hebben waargemaakt. De interactie met zowel de kleine kinderen als de volwassenen perfect krijgen was een mooie uitdaging, en jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Bedankt voor het vertrouwen in Evenses, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verrassen met een unieke ervaring. Met vriendelijke groet, Robin

10

Zeer goed

Goed, snel en positief communicerende organisatie. Erg vriendelijk en denken met je mee. Duidelijke website. Groot scala aan artiesten en genoeg diversiteit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Brigitte, Bedankt voor deze mooie review. Ik hoorde van Kim dat ze ook een heel leuk optreden heeft gehad! Met vriendelijke groet, Alex

8

Prima contacten, duidelijk en vriendelijk!

Wij hebben de boeking voor de band voor onze bruiloft via Evenses geregeld. Prima contacten, snel en duidelijk. Vriendelijke communicatie. Het was uiteindelijk ook op de dag zelf prima geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige communicatie en een fantastische feestavond!

In de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen. Dit heeft geresulteerd in een prachtige feestavond bij onze bruiloft. Extra applaus voor DJ Lefonque en saxofonist, zij maakte de feestavond compleet!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Jakko! Bedankt voor de feedback! Het was ons een waar genoegen dat wij een bijdrage mochten leveren aan jullie speciale dag. Uw complimenten voor DJ LefonQ en onze saxofonist worden zeer gewaardeerd en zijn doorgegeven. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Omaira Avans

9

Geweldig leuke ervaring, voor zowel onze klanten alsook de beleving in de winkel.

Alle klanten mochten een tekening van zichzelf laten maken. Was goed geslaagd! Een enkele keer lukte het ook om de kinderen ofwel het gezin mee te tekenen, waardoor het hele gezin op de mooie plaat kwam. Al met al een geslaagde dag, waar weer lang over gesproken kan worden.

 • Aanbevelen? Ja
6

We hebben het geheel als een wisselend succes ervaren.

We hebben voor onze bruiloft twee opties afgenomen via Evenses. Eén van de opties was Kim (pianiste/zangeres) en de ander was DJ Jesse incl. saxofonist. Over Kim kunnen we kort zijn. Ondanks dat zij (geheel buiten haar invloedsferen om) vertraging had opgelopen was zij een fantastische toevoeging van het huwelijksdiner. Ze speelt mooie bijpassende muziek en ze heeft een uitgebreid repertoire. Dat in combinatie met een zuivere stem maakte zij onze verwachtingen meer dan waar! Ook heeft zij haar best gedaan om in dresscode te verschijnen en gaf zij ons zelfs na afloop een presentje. Helemaal TOP. Onze ervaringen met het vooraf boeken van de DJ en tijdens de feestavond zijn wij helaas een stuk minder enthousiast. Circa 9 maanden van te voren hadden wij onze voorkeurs DJ LeFonque vastgelegd. Echter één maand voor ons huwelijk werden we overvallen met het feit dat de DJ een dubbele boeking had staan en onze feestavond moest annuleren. Na belletjes met de DJ en ons contactpersoon Sander werd ons een alternatief geboden met DJ Jesse Voorn. Hier hadden wij op dat moment een goed gevoel bij, maar helaas zijn onze verwachtingen niet helemaal waargemaakt. De grootste nare nasmaak die wij aan onze huwelijksdag hebben overgehouden is dat de DJ onze openingsdans op een te snel tempo afspeelde. In het moment dachten wij dat het aan ons lag en hebben onze dans doorgezet. Helaas hebben wij het lastigste gedeelte aan ons voorbij laten gaan en het makkelijke einde weer oppakt. De DJ werd ingeseind en heeft daarop het tempo genormaliseerd. Uiteraard te laat en wij hadden graag gezien dat hij dit direct kenbaar had gemaakt. In dat geval hadden wij de openingsdans graag opnieuw gedaan. Een andere mindere ervaring was de wisselwerking tussen DJ en sax. Er leek weinig chemie tussen beide heren, waardoor de sax onvoldoende tot zijn recht kwam. Een gemiste kans.. Achteraf een constructief gesprek gehad met ons contactpersoon Sander. Er waren excuses en begrip voor de situatie. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor het delen van jullie feedback omtrent jullie bruiloft. Allereerst willen wij ons oprecht verontschuldigen voor de minder positieve ervaringen die u heeft gehad met betrekking tot de DJ en de wisselwerking tussen de DJ en de saxofonist. We zijn blij dat u zo tevreden was over zangeres-pianiste Kim. Het is fijn om te horen dat haar optreden zo'n waardevolle toevoeging was aan uw speciale dag. Wat betreft de DJ, begrijpen we dat de situatie met de dubbele boeking en het annuleren van uw voorkeurs-DJ, LeFonQ, voor teleurstelling heeft gezorgd. We betreuren dat jullie verwachtingen door de vervangende DJ & Sax niet volledig zijn waargemaakt. Graag willen we benadrukken dat we uw feedback serieus nemen en dat we hier lering uit zullen trekken. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het spijt ons dat we in dit geval niet aan al uw verwachtingen hebben voldaan. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we blij dat we tot een goede oplossing zijn gekomen waar u tevreden mee bent. We willen u nogmaals bedanken voor uw openheid en het delen van uw ervaringen met ons. Mocht u in de toekomst nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Sander

8

Goed, met een tip

De vloer was prima en precies zoals ik wilde. Degene die kwam opbouwen was alleen wat eerder dan verwacht en ook al weg voordat ik er erg in had, dus uiteindelijk heb ik helemaal niemand gezien. Nu was alles in orde, maar ik vind het zelf wel prettig als er even contact is en een 'check' nadat de vloer is gelegd. Dus meer iets voor een volgende keer. Bedankt voor het snelle schakelen, mijn aanvraag was erg lastminute.

 • Aanbevelen? Ja
9

professioneel, interactie met het publiek is formidabel

Pim is een aangename en heel professionele vuurspuwer , heeft dit super goed gedaan, de interactie met het publiek is formidabel. Een dikke pluim ! mvg Els

 • Aanbevelen? Ja
6

Geschrokken van de techniek

Beste Evenses, Na lang zoeken een vinyl dj bij jullie gevonden. Dj Bazar (oid). Jullie aanbod en manier van communiceren was top! Deal was snel gesloten. Maar hadden wij echt wat meer verwacht van de techniek, keuze uit vinyl en de algehele uitstraling van de set met het bijbehorende geluid. De techniek (platenspelers) leken zo ingepakt van een zolderkamertje en neergezet op een dj tafel (booth). Jammer… de keuze om een vinyl dj te huren en hem zijn draaikunsten te laten tonen was de kers op de taart geweest. Wellicht hadden wij ons vooraf beter moeten laten informeren. Update: prima oplossing vanuit de organisator ontvangen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dank voor de feedback, wij hebben de DJ gevraagd wat exact is meegekomen en er is gebleken dat ze mbt de beschikbare ruimte niet alles hebben kunnen neerzetten wat normaal meekomt. Qua DJ booth is exact het meubel meegekomen wat op de site ook getoond wordt. Uiteraard betreurt de DJ het ook dat jullie niet helemaal tevreden waren, hij gaf bij mij aan dat hij de sfeer als heel goed had ervaren en het leuk vond bij jullie te draaien en dat het een leuk feest was. Wij hebben inmiddels ook direct contact gehad en fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Uw feedback nemen we uiteraard mee voor toekomstige verbeteringen. Met vriendelijke groet, Sander

Over Evenses Entertainment

The Entertainment Professional - www.evenses.com

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd