Hallo Jimmy, Erg jammer om te horen dat je een minder leuke ervaring bij ons hebt. Dit is niet de ervaring die we onze klanten mee willen geven. Waar mensen werken worden fouten gemaakt uiteraard lossen we dit altijd zo netjes als we kunnen op. De levertijden kunnen wij echter niets aan doen, al zouden we dit wel graag willen. De voorraden zijn momenteel erg beperkt in combinatie met de grote vraag en summiere leveringen van onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal, dit stond aangegeven op onze website en daarnaast is dat duidelijk via de mail naar u gecommuniceerd. We snappen dat langere levertijden frustrerend zijn, dat is voor ons niet anders. We hebben het liefst dat iedereen zo snel als mogelijk de bestelde producten in huis heeft. Inmiddels heb je de bestelde producten in huis en we hopen dat deze ondanks het lange wachten je toch veel plezier aan de nieuwe vullingen beleeft. Daarnaast wil ik nog even meegeven dat alleen vulling niet onze core business is, vandaar de naam Kussens.nu. We willen je hartelijk danken voor je feedback en nemen dit mee in ons verbeterproces. Met hartelijke groet, R