De gewenste producten snel geleverd en via de mail snel contact over technische vragen.

Top levering en snel.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Makkellijke website

Snelle correcte levering.

Een klacht wordt slecht afgehandeld

Een artikel wat ik gekocht heb is niet goed. Daar wordt niets mee tedaan. Allen de melding: Dit is garantie dus ga maar naar de leverancier. Ik verwacht dat Dakraampje.nl dit oppakt en gewoon een nieuwe stuurt.

Reactie van het bedrijf

In ons email contact is nooit gemeld dat u geen recht op garantie had. Om garantie te beoordelen vult u even het formulier in online. We hebben u per email gevraagd op 14 maart even het service formulier in te vullen. Als u dit doet dan gaan we uw probleem oplossen zoals we dit al 20 jaar doen. Met vriendelijke groeten, Service Team

Snelle levering, er was alleen iets verkeerds geleverd in eerste instantie. Even gemaild en gechat (waar ze supersnel op reageren) en toen hebben ze de ontbrekende zaken direct opgestuurd. Vanwege de vele slechte reviews was ik wat huiverig. Als je hier iets koopt moet je gewoon accepteren dat communicatie via mail verloopt en dan is er niets aan de hand. Al met al prima ervaring!

Alles naar wens

Duidelijke omschrijving Netjes op tijd geleverd

Wat een top service heeft dakraampje. Helaas was mijn velux raamgordijn kapot gegaan maar deze is geheel onder garantie vervangen!

Zeer goed prijs en service

Verhouding prijs en service zeer goed . Leverd snel en perfect

Prima kwaliteit en service.

De rolhorren zijn precies zoals aangegeven op de website,zeer makkelijk te plaatsen. Mooie kwaliteit.

Goed advies en snelle levering!

Nette trap, erg netjes geleverd

Trap is goed

Super snelle levering en alles netjes ingepakt

Snelle levering en uistekende service

Ik heb al vaker hier een bestelling geplaatst. Wederom snelle levering en uitstekende service.

Goed bereikbaar, snelle reacties, snel verstuurd. Er was een klein probleempje niet eens veroorzaakt door het bedrijf zelf, maar dat werd boven verwachting goed opgelost.

goede website, goede prijskwaliteit en snelle levering

goede website, goede prijskwaliteit en snelle levering

Duidelijke site en snelle en juiste levering.

Duidelijke site en snelle en juiste levering.

Snelle levering, goed product

Product was snel binnen , duidelijke beschrijving erbij en goed product .

Netjes en optijd geleverd

Netjes en optijd geleverd en past perfect

Goed en snel

Snel en netjes afgerond

Prima product, en snelle levering

Mooi velux raam, en rolluik

Perfecte service

Producten snel en goed te monteren. Kwaliteit en prijs is in orde.

Positief verrast door klantenservice

Een jaar na aanschaf van meerdere accessoires voor een viertal velux dakramen was een koord van de verduistering gebroken. Na melding en beschikbaar stellen van foto's werd ik verrast met de mededeling dat een vervangend verduisteringsscherm onderweg was binnen service.

Super geregeld

Bestellen makkelijk snelle levering goede communicatie

UITSTEKENDE SERVICE

Alles klopte, wat je besteld wordt razendsnel geleverd tegen een topprijs !

Goede communicatie en op tijd geleverd

Duidelijke website, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en leveren op tijd.

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!