Net snele service

goed overzichtelijk en snel geleverd

zie hierboven

TOP++++

snelle en correcte levering, TOP++++

Supervice en snelle levering en makkelijk te bestellen op de website

Super levering en snel binnen echt een aanrader

Meer dan uitstekend

Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie en communicatie over de levering. En heel belangrijk, flexibiliteit wanneer het verkeerde product is besteld. Terugstorten van het reeds betaalde geld giing ook zeer vlot. Alleen maar positieve opmerkingen.

Snel en juist geleverd.

Makkelijk en snel.

Snel en netjes geleverd

Door de code van de raam te geven, deden hun de extra controle of het klopte, fijn toch. Snelle levering en omschrijving hoe te bevestigen was duidelijk.

Correct in e-mail hoe en wanneer je bestelling klaar ligt om op gehaald worden in mijn keuzen geval .

Duidelijke site

Duidelijke site. Voor persoonlijke benadering moet je moeite doen.

Snelle levering.

Artikel snel geleverd,uitleg montage ook duidelijk via de bijlage.

Paste precies

Makkelijk en duidelijke montage

Snel, voordelig en goed.

Snelle en voordelige levering. Vooral de controle vande bestelling adhv het type plaatje is een pre. Hierdoor pasre alles perfec.t

Snel besteld en snel geleverd

Artikel was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Vervolgens was het snel afgeleverd

Goede service en snelle levering

Na de bestelling hadden wij geen mail ontvangen met bestelgegevens. Om deze reden via de website contact gezocht en hebben we deze alsnog ontvangen. Ook de levering hebben we snel ontvangen. Al met al geen op- en aanmerkingen. Wij zullen hier zeker opnieuw wat bestellen.

Goedkoop Goed Komt afspraak na

De door Dakraampje geleverde zonwering voor het dakraam voldeed aan alle eisen.

Duidelijke website, snelle levering, zonwering voldeed aan omschrijving en was eenvoudig te monteren met bijgeleverde instructie en materiaal

Prima, niets aan veranderen

Prima levering, ook duidelijk wat track and tracé betreft

Prima en snelleLevering

Keurig bedrijf en evt vragen worden snel beantwoord!

Heel fijn dat ze meekijken of ik het juiste model bestel

Helemaal goed Zoals gewenst

snel en juist geleverd

Juiste spullen, geen china made kwaliteit, goedkoopste met dit onderdeel

Goed en op tijd

Na veel negatieve reviews te hebben gelezen toch besloten te bestellen. Ik kan niks negatief opschrijven bestelling was helemaal goed geleverd en netjes op afgesproken datum. Werd goed op de hoogte gehouden van bestelling.

Komen alle afspraken na

Alles wat ik besteld heb is keurig op de afgesproken tijd aangekomen.

Prima site

Snelle levering Doen wat ze beloven

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!