Pluspunten
snelle levering. goed product zoals omschreven.
Pluspunten
fijn in de communicatie via de chat of mail. Ik bestel vaker dakramen, ook altijd uitstekend advies.
Pluspunten
Zelfs tijdens Pasen kregen we reactie op vragen.
Pluspunten
Snelle duidelijke communicatie en bevestiging van de juistheid van je bestelling
Pluspunten
Snelle levering. Extra tjek dmv het vragen van foto over de code van het raam om teleurstelling van een niet passend gordijn te voorkomen. Echt slim.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zelf opgehaald. Wel goed kijken waar het is. Je rijdt er snel voorbij. Bestelling lag klaar en zeer vriendelijke man. Hor is perfect.
Pluspunten
Via de chat kon ik een vraag stellen en kreeg ik direct antwoord.
Pluspunten
Navraag doen welk type velux ramen je hebt!
Pluspunten
Snelle levering prima prijs extra mails hoe en wanneer de levering is
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bij Dakraampje online een bestelling heb gedaan. De website is overzichtelijk en de bestelling is zeer snel bij ons afgeleverd. Bijzonder dat nog even door Dakraampje werd gevraagd of ik het juiste type rolgordijn had besteld.
VerbeterpuntenZover ik kan beoordelen zijn er geen verbeterpunten.
Pluspunten
2 originele Velux verduisterende rolgordijnen besteld. Direct aan de hand van gevraagde foto’s beoordeeld of de juiste maat is besteld en snelle levering!
Pluspunten
Was alles goed gegaan met bestellen tót bezorgen .Goed op de hoogte gehouden met gang ván óns bestelling.
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Ik had per ongeluk twee zonneweringen besteld. Zonder probleem mocht ik het retour sturen en kreeg ik mijn geld netjes terug. Kunt je dakramen nergens beter en goedkoper bestellen.
Pluspunten
Netjes en gemakkelijk zelf te doen.
VerbeterpuntenWas goed zo
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!