Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bij Dakraampje online een bestelling heb gedaan. De website is overzichtelijk en de bestelling is zeer snel bij ons afgeleverd. Bijzonder dat nog even door Dakraampje werd gevraagd of ik het juiste type rolgordijn had besteld.
VerbeterpuntenZover ik kan beoordelen zijn er geen verbeterpunten.
Pluspunten
2 originele Velux verduisterende rolgordijnen besteld. Direct aan de hand van gevraagde foto’s beoordeeld of de juiste maat is besteld en snelle levering!
Pluspunten
Was alles goed gegaan met bestellen tót bezorgen .Goed op de hoogte gehouden met gang ván óns bestelling.
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Ik had per ongeluk twee zonneweringen besteld. Zonder probleem mocht ik het retour sturen en kreeg ik mijn geld netjes terug. Kunt je dakramen nergens beter en goedkoper bestellen.
Pluspunten
Netjes en gemakkelijk zelf te doen.
VerbeterpuntenWas goed zo
Pluspunten
Goede samenwerking, vragen om een foto van het dakraam om te weten of je daadwerkelijk het juiste besteld hebt! Vond ik toch wel erg prettig.
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen voor Velux rolgordijnen
VerbeterpuntenCommunicatie bij vertraagde leveringen
Pluspunten
Vlotte levering en ook nog origineel Velux
Pluspunten
via website me rolgordijn bestelt,kreeg meteen een mail omdat het geen gangbare maat was of het wel goed ging,na wat foto`s bleek dat het goed zat en de volgende dag had ik me bestelling al in huis,super
Pluspunten
Snelle service en nette uitleg.
Pluspunten
Orderafhandeling ging zeer voorspoedig
VerbeterpuntenDe chatmedewerkers mogen product training krijgen
Beste heer, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat na 1,5 uur chatten het u toch duidelijk is geworden dat de dakraam code van uw dakraam moet overeenkomen met hetgeen wat u besteld heeft. U was telefonisch niet bereikbaar voor uitleg, we hebben gezien dat al uw chat vragen zijn beantwoord.
Pluspunten
snelle levering, bij problemen wordt het direct actie ondernomen, super
VerbeterpuntenGeef bij levering aan dat niet geretourneerd kan worden bij foute bestelling.
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Uw klacht was bij ons niet bekend en word uiteraard opgelost zoals telefonisch besproken.
Pluspunten
Nergens het gekochte product tegen deze prijs gevonden, volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen!
Pluspunten
Top, snel geleverd, en bij een probleem mee denken en opgelost
Pluspunten
Prima service, mailcontact ging heel snel en de levering ook!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging. Snel reactie via de mail. Stuk goedkoper dan andere webwinkels
Pluspunten
Goed bestelproces en keurig geleverd
VerbeterpuntenVerpakkingssticker zat over te controleren codes geplakt Levertijd binnen een dag was helaas niet mogelijk
Bedankt voor deze mooie beoordeling, uw pakket was door DPD op de verkeerde sorteerband geplaatst, vandaar 1 dagje later :)
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering. Duidelijke informatievoorziening over het product zoals bijvoorbeeld de installatie en wat je zelf vantevoren kunt/dient te controleren om zeker te weten dat dit past
VerbeterpuntenNiet per se een verbeterpunt voor dakraampje, maar de pakket bezorgings updates waren incorrect. Er stond dat het zaterdag bezorgd zou worden, daarna maandag (maar dat was 2e paasdag), toen kwam het pakket dinsdag.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, bezorgen doen wij alleen op werkdagen. in uw email staat eerstvolgende werkdag ma/vr
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteitsprodukt voor een hele mooie prijs.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!