Pluspunten
Ze kijken met je mee of je het juiste artikel hebt besteld, en je hebt het de volgende dag in huis.
Pluspunten
Super snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Wij hebben 3 Velux verduisterende rolgordijnen besteld. Bij ontvangst bleek er 1 rolgordijncassette ernstig beschadigd te zijn en 1 rolgordijncassette had een deukje. Wij hebben dit direct gemeld bij Dakraampje en er werd gelijk heel adequaat actie ondernomen. Vandaag hebben wij 2 nieuwe rolgordijnen ontvangen. De service en communicatie is SUPER !!!! We zijn dik tevreden en onze dank is groot.
Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft. Uw annulering is nooit binnen gekomen maar dit heeft u bij de producent/fabriek gedaan. Ik heb van hun begrepen dat u erg onbeleefd was aan de telefoon en ze hebben u naar de verkoper verwezen. U heeft bij Dakraampje tot op heden nog steeds niet geannuleerd. Nadat er een annulering via de post binnenkwam is uw order dezelfde dag terug gestort. Jammer dat u niet direct op juiste wijze geannuleerd heeft. We zullen de reactie van de producent per email toesturen. Jammer dat u deze mensen zo onbeleefd toegesproken heeft, u had nooit kunnen annuleren bij de producent! Met vriendelijke groet.
Pluspunten
Netjes en duidelijk
Pluspunten
Snel geleverd Goede kwaliteit Heel netjes dat ze voor ze je rolgordijn opsturen een foto vragen van het plaatje op je raam zodat ze zeker weten dat het de goede maat is. Prima service
Pluspunten
Bijzonder snel. Met goede controle mogelijkheid
Pluspunten
Prima via internet een velux rolgordijn besteld en zelf geïnstalleerd. Super snel en zelf handi te monteren. Net zoals bij alles gebruksaanwijziging eerst goed lezen.
Pluspunten
Snelle actie en reactie. Geweldig ingrijpen bij klein probleempje. Top!
Pluspunten
Goedkoop! Ontzettend snelle levering. Daarbij ook nog eens accuraat.
VerbeterpuntenDe verpakkingen waren wat rommelig aan elkaar geplakt. Daardoor lastig los te maken zonder de verpakking te slopen. Tevens was de verpakking beschadigd. De producten overigens niet.
Pluspunten
Product as described on the website. Delivered within the promised time frame. What more can you ask for?
Pluspunten
Extra controle of het juiste artikel besteld is. Zeer netjes!!
Pluspunten
Zijn duidelijk in hun afspraken.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Verstrekt goede informatie
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar, dus onpersoonlijk, een echt min punt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, als er meer dan 8 inkomende lijnen bezet zijn zou de wachttijd gemiddeld 20 minuten kunnen zijn. Op dat moment verwijzen wij naar de chat die 12 uur per dag beschikbaar is. Ook kunt u daar vragen even terug gebeld te worden. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snelle levering, check of de goede maat besteld is door het sturen van een foto
Pluspunten
prima, snel en goed. sympathiek dat er gelijk een bericht werd gestuurd met daarin belangrijke punten om op te letten bij het aankopen van een Velux rolgordijn.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!