Pluspunten
Allemaal prima
Pluspunten
Snelle levering! En duidelijk qua communicatie.
Pluspunten
zeer snelle levering, en uit voorzorg diverse malen controle mogelijkheden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles ging zoals ik verwacht van een bedrijf dat producten levert.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Voldoet aan de gewekte verwachtingen.
VerbeterpuntenCommunicatie vindt plaats in een aantal mails. Kan dit niet teruggebracht worden?
Pluspunten
Alle
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke site.
Pluspunten
Snelle levering van de de kozijnen, dozen waren echter wel wat beschadigd
VerbeterpuntenBetere service t.a.v terugname van verkeerd besteld product. Weinig tot geen cooperativiteit hierin
Bedankt voor uw beoordeling, ik heb even in uw dossier gekeken, we zien geen enkele discussie over retour van eventueel door u verkeerde bestelde producten. Dus gewoon binnen de gestelde termijn retour sturen en zoals per email aangegeven storten we het bedrag direct terug op uw rekening. Vriendelijke groet, Rico
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
Bestelling wordt gecontrolleerd aan de hand van foto type nummer dakraam. Nette snelle bezorging en ook een marktconforme prijs
VerbeterpuntenBenadruk meer dat het gaat over een origineel velux produkt op de site.
Bedankt... We gaan hier zeker meer aandacht aan spenderen. We mogen van Google geen Velux logo's voeren dus we zoeken naar een oplossing.
Pluspunten
Zeer goede web pagina waardoor produkten gemakkelijk op maat te bestellen zijn. Tevens een goede montage uitleg (film). Ik ben zeer tevreden.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Product voldoet aan verwachting. Levering keurig volgens afspraak.
Positive
Congrats!
Pluspunten
Zelfs nadat ik een foute bestelling had geopend werd er niet moeilijk gedaan over terugnemen.
Pluspunten
De controlevraag voor ons verduisterinsrolgordijn, of we de juiste maat hadden besteld, vind ik een goede zaak om teleurstelling te voorkomen. Fantastisch
VerbeterpuntenVooralsnog geen punten
Pluspunten
Controle juiste gordijn door foto van het kozijn op te sturen
Pluspunten
Top service en goed persoonlijk kontakt !!!
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Bij het uitpakken van het gordijn bleken de zijgeleiders beschadigd te zijn. Op zondag een mailtje gestuurd en vrijwel meteen een reactie ontvangen. Drie dagen later waren de nieuwe geleiders binnen. Grote klasse!
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!