Snelle service , binnen paar dagen in huis. Makkelijk te monteren! Scheelt weer paar graden op onze slaapkamer!

Doen wat is beloofd zonder pardon

Perfect passende casette. Montage klaar in een paar minuten.

Prima product houdt de warmte echt tegen.

Het scherm paste op mijn wat oudere VELUX dakraam. Er moest wel een andere van de 4 type meegeleverde beugels gebruikt worden dan is aanbevolen in de montagebeschrijving.

Twee MHL zonweringen besteld. Helaas konden wij één zonwering niet plaatsen omdat er een ventilatierooster bleek te zitten. Hier kwamen wij pas achter toen wij de zonwering wouden plaatsen. Heel vlot contact gehad via de mail en de zonwering mocht retour. Super fijn! Met de zonwering welke wij wel konden plaatsen zijn wij super tevreden!

goede prijs snelle levering

makkelijk bestellen, geven aan ook op type nummer het dakraam te controleren, snelle levering.

Snelle levering voor goede prijs

Snelle levering voor goede prijs

Snelle service en een scherpe prijs, verpakking kan beter

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Wel had de verpakking beter gekund. Ik had 5 x buitenzonwering voor mijn dakramen besteld en de 5 pakketten zaten met tape samengeplakt tot één bundel. Een omdoos was netter geweest om beschadigingen aan de schermen te voorkomen en de verpakkingen heel te houden. Had ik om welke reden dan ook toch willen afzien van mijn aankoop dan waren de verpakkingen door alle aangebrachte tape en transportschades nu niet bepaald meer geschikt voor retourzending en wederverkoop…

Super geregeld

Ruime keuze en is precies volgens verwachting gegaan.

Communicatie met service-afdeling onder de maat

2 horgordijnen via dakraampje.nl besteld van velux. Helaas bleek in 1 doos een set onderdelen te ontbreken. (Aangezien we 2 dozen hadden viel dat natuurlijk heel snel op) Daar kan dakraampje.nl uiteraard niks aan doen. (Gewoon domme pech) Maar wel aan een hoop andere zaken. Via telefoon niet te bereiken. De chat gaf ook geen uitsluitsel. Daarna (in mijn ogen netjes) met foto’s via e-mail probleem uitgelegd. Geen enkele reactie. ook niet dat de mail aangekomen was en dat deze in behandeling genomen wordt enzo. Na een herhaalmail gestuurd te hebben en uiteindelijk via mijn vrouw’s e-mail voor de derde keer getracht in contact te komen. Krijgen we reactie dat dit al in behandeling is met velux. Prima! maar had dat ons ook laten weten zou ik zeggen. Stukje communicatie! Probleem is opgelost door een nieuw setje onderdelen vanuit velux te versturen. Op zich ook goed maar uiteindelijk heb ik 2 weken moeten wachten voor ik de hor kan plaatsen. Dakraampje.nl had in mijn optiek ook kunnen kiezen om (alvast) zo’n setje onderdelen uit een bestaande aanwezige doos te halen en op te sturen. Dan was mijn probleem in ieders geval sneller opgelost. Ik zou zeggen leermomentje, dakraampje.nl! Met de hor zelf niks mis mee. Een prima systeempje.

Mooi en een goed product

Heb het nu bevestig dat is heel goed en mooi gegaan ,en het is prachtig wat daar op zolder hangt, heel tevreden

Eenvoudig bestellen en prima levering, communicatie kan beter

Producten geleverd op de aangegeven levertijd (1-3 dagen) een mailtje/berichtje wanneer de spullen verzonden werden was fijn geweest. Ook kwam er netjes een check mail om te een foto te sturen van het type-plaatje van het dakraam, zodat ze een extra controle kunnen doen. Prima service! Alleen geen terugkoppeling hierover. Al met al een prima bedrijf, maar communicatie kan stukken beter.

Deugdelijk materiaal. Makkelijk te installeren.

Gewoon goed

Waargemaakt verwachtingen

Verduisterings rolgordijn in een aluminium omlijsting besteld voor een wat ouder type dakraam een GGL M06. SNEL GELEVERD EN GEMAKKELIJK ZELF TE MONTEREN.

Prima snelle levering

Beide raamdecoraties waren snel geleverd

Top en snel geleverd en uitstekende prijs

Snelle levering en de hor voldoet aan onze verwachtingen.

Bestellen ging vlot door de fijne meethulp. Binnen een aantal werkdagen het pakketje netjes ontvangen. Bevestigen ging goed met behulp van de bijgevoegde instructies. Maten kloppen.

Ja prima

Ja prima

Online besteld snel geleverd, 2 dagen , top!

Eenvoudig te bestellen, Eenvoudig afgehaald.

Velux screen snel en foutloos geleverd met daarbij ook nog een hoge korting.

Lekker snel binnen.

Snel in 2dagen binnen.

Levering goed, aftersales slecht

Goed en snel geleverd en voor een faire prijs (origineel Velux product). De installatiehandleiding had wat beter gekund, maar dat is de originele handleiding van Velux zelf en daar zaten toch een tweetal onhebbelijkheden in. Als je echter een product terug wil sturen, dan zijn ze daar niet zo flexibel in. Je moet zelf de kosten van de retourzending betalen, ook al is dat wettelijk niet toegestaan. En als je aangeeft dat een product niet doet wat het moet doen, en dat je het daarom terugstuurt, krijg je de opmerking dat er al duizenden verkocht zijn zonder klachten. In dit geval ging het om een bedieningsstok, die aangeraden wordt bij de buitenzonwering, maar totaal ongeschikt is, omdat je de stok niet meer los krijgt van de buitenzonwering. Voor raamdecoratie aan de binnenkant zou deze waarschijnlijk wel gewoon werken. Dus prima bedrijf, zolang je maar niets terug hoeft te sturen.

Goed advies

Reageren snel op vragen. Ook in de avond. Goed advies.

op tijd en goed geleverd. Bedankt

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!