Snelle levering.

Artikel snel geleverd,uitleg montage ook duidelijk via de bijlage.

Paste precies

Makkelijk en duidelijke montage

Snel, voordelig en goed.

Snelle en voordelige levering. Vooral de controle vande bestelling adhv het type plaatje is een pre. Hierdoor pasre alles perfec.t

Snel besteld en snel geleverd

Artikel was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Vervolgens was het snel afgeleverd

Goede service en snelle levering

Na de bestelling hadden wij geen mail ontvangen met bestelgegevens. Om deze reden via de website contact gezocht en hebben we deze alsnog ontvangen. Ook de levering hebben we snel ontvangen. Al met al geen op- en aanmerkingen. Wij zullen hier zeker opnieuw wat bestellen.

Goedkoop Goed Komt afspraak na

De door Dakraampje geleverde zonwering voor het dakraam voldeed aan alle eisen.

Duidelijke website, snelle levering, zonwering voldeed aan omschrijving en was eenvoudig te monteren met bijgeleverde instructie en materiaal

Prima, niets aan veranderen

Prima levering, ook duidelijk wat track and tracé betreft

Prima en snelleLevering

Keurig bedrijf en evt vragen worden snel beantwoord!

Heel fijn dat ze meekijken of ik het juiste model bestel

Helemaal goed Zoals gewenst

snel en juist geleverd

Juiste spullen, geen china made kwaliteit, goedkoopste met dit onderdeel

Goed en op tijd

Na veel negatieve reviews te hebben gelezen toch besloten te bestellen. Ik kan niks negatief opschrijven bestelling was helemaal goed geleverd en netjes op afgesproken datum. Werd goed op de hoogte gehouden van bestelling.

Komen alle afspraken na

Alles wat ik besteld heb is keurig op de afgesproken tijd aangekomen.

Prima site

Snelle levering Doen wat ze beloven

Snelle service , binnen paar dagen in huis. Makkelijk te monteren! Scheelt weer paar graden op onze slaapkamer!

Doen wat is beloofd zonder pardon

Perfect passende casette. Montage klaar in een paar minuten.

Prima product houdt de warmte echt tegen.

Het scherm paste op mijn wat oudere VELUX dakraam. Er moest wel een andere van de 4 type meegeleverde beugels gebruikt worden dan is aanbevolen in de montagebeschrijving.

Twee MHL zonweringen besteld. Helaas konden wij één zonwering niet plaatsen omdat er een ventilatierooster bleek te zitten. Hier kwamen wij pas achter toen wij de zonwering wouden plaatsen. Heel vlot contact gehad via de mail en de zonwering mocht retour. Super fijn! Met de zonwering welke wij wel konden plaatsen zijn wij super tevreden!

goede prijs snelle levering

makkelijk bestellen, geven aan ook op type nummer het dakraam te controleren, snelle levering.

Snelle levering voor goede prijs

Snelle levering voor goede prijs

Snelle service en een scherpe prijs, verpakking kan beter

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Wel had de verpakking beter gekund. Ik had 5 x buitenzonwering voor mijn dakramen besteld en de 5 pakketten zaten met tape samengeplakt tot één bundel. Een omdoos was netter geweest om beschadigingen aan de schermen te voorkomen en de verpakkingen heel te houden. Had ik om welke reden dan ook toch willen afzien van mijn aankoop dan waren de verpakkingen door alle aangebrachte tape en transportschades nu niet bepaald meer geschikt voor retourzending en wederverkoop…

Super geregeld

Ruime keuze en is precies volgens verwachting gegaan.

Communicatie met service-afdeling onder de maat

2 horgordijnen via dakraampje.nl besteld van velux. Helaas bleek in 1 doos een set onderdelen te ontbreken. (Aangezien we 2 dozen hadden viel dat natuurlijk heel snel op) Daar kan dakraampje.nl uiteraard niks aan doen. (Gewoon domme pech) Maar wel aan een hoop andere zaken. Via telefoon niet te bereiken. De chat gaf ook geen uitsluitsel. Daarna (in mijn ogen netjes) met foto’s via e-mail probleem uitgelegd. Geen enkele reactie. ook niet dat de mail aangekomen was en dat deze in behandeling genomen wordt enzo. Na een herhaalmail gestuurd te hebben en uiteindelijk via mijn vrouw’s e-mail voor de derde keer getracht in contact te komen. Krijgen we reactie dat dit al in behandeling is met velux. Prima! maar had dat ons ook laten weten zou ik zeggen. Stukje communicatie! Probleem is opgelost door een nieuw setje onderdelen vanuit velux te versturen. Op zich ook goed maar uiteindelijk heb ik 2 weken moeten wachten voor ik de hor kan plaatsen. Dakraampje.nl had in mijn optiek ook kunnen kiezen om (alvast) zo’n setje onderdelen uit een bestaande aanwezige doos te halen en op te sturen. Dan was mijn probleem in ieders geval sneller opgelost. Ik zou zeggen leermomentje, dakraampje.nl! Met de hor zelf niks mis mee. Een prima systeempje.

Mooi en een goed product

Heb het nu bevestig dat is heel goed en mooi gegaan ,en het is prachtig wat daar op zolder hangt, heel tevreden

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!