Pluspunten
Snelle levering. Goede omschrijving.
Pluspunten
Snelle reactie, accuraat. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
snelle levering zoals beloofd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima product, snel geleverd
Verbeterpuntendirect de levertijd en track & trace inregelen. niet de klant laten wachten totdat er een mail komt wanneer het product verzonden wordt.
Pluspunten
Snelle levering, prima geprijst.
Pluspunten
Goede snelle service. Hele scherpe prijzen Betrouwbaar
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit en prijs. Eenvoudige manier van bestellen via internet
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede controle of je juiste product hebt besteld Snelle oplossing voor problemen/defecten
VerbeterpuntenLevertijd was vele malen langer dan vermeld op internet
Bedankt voor uw beoordeling, in verband met de vakantie zijn de leverdagen voor sommige producten iets langer dan gewenst, teven had Fakro een levering probleem waar wij later dan gehoopt over bericht waren. Dit probleem is inmiddels verholpen. De stok die krom was gaan we opnieuw naar u toesturen de kromme mag u wegdoen,=. Vriendelijke groet, Brandon. Misschien is een cijfer 4 aan de magere kant :)
Pluspunten
Levering was snel en goed!
VerbeterpuntenBevestigingspunten kwamen niet overeen ondanks de juiste buitenwering.
Pluspunten
Wij hebben een bestelling geplaatst voor een verkeerd dakraam (geheel onze eigen fout). Na telefonisch contact werd alles super snel opgelost. Vanaf de eerste foute bestelling tot het geld terug was en de nieuwe correcte bestelling geleverd was, zat maar liefst 3 hele dagen....
Pluspunten
Snelle bestelmogelijkheid en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, geen gezeur! Niet te duur.
Pluspunten
Zeer snelle levering in goede verpakking.
Pluspunten
Vriendelijke helpdesk toen ik belde over de kleuren van Velux rolgordijn kreeg ik er 2 toegestuurd. 4 rolgordijnen en 2 Velux dakramen gekocht.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten prima geholpen.
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenService kan beter. Door verkeerde informatie op de website was het product anders dan besteld. Dit aangekaart bij het bedrijf Heuvelink. Daar maakten ze zich er makkelijk vanaf, gaven 'een antwoord' en gooiden de hoorn erop. Uiteindelijk kwamen ze erachter dat de informatie op de pagina inderdaad fout was, werd aangepast, maar te trots om de fout toe te geven. Erg jammer.
Bedankt voor uw feedback over uw bestelling van 3 Mei. Nadat we u wel 4x verteld hebben dat de plastic dopjes niet op een 4 delig trap horen en niet passen was u zeer onbeleefd tegen mijn collega. Dat deze niet passen stond online vermeld en is niet aangepast. U kunt bovenstaand controleren door Fakro te bellen wij hopen dat dit uw frustratie wegneemt. Als er een andere manier is waarop wij u kunnen helpen dan horen we dit graag.
Pluspunten
Snelle reactie, goede service
Pluspunten
Aankoop vlekkeloos verlopen , prima , ga zo door
Pluspunten
Bij twijfel of de klant een goed artikel besteld,neemt dakraampje contact op zodat er een juist product thuis komt. Dit voorkomt.teleurstelling bij de klant.
Pluspunten
Goede communicatie, ook buiten openingstijden. Bij aankomst bleek een zijprofiel beschadigd te zijn door het transport. Na een mailtje met foto van de beschadiging, werd binnen een week een nieuw profiel opgestuurd.
Pluspunten
Gebruik gemaakt van de eindcontrole: Top. Snel in huis en gemonteerd.
VerbeterpuntenNiets.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!