Pluspunten
Snelle levering op afgesproken dag
Communicatie was extreem kort en bondig, had stuk vriendelijker gemogen
Bedankt voor uw beoordeling, ik zie dat de communicatie niet naar wens is verlopen en wij horen graag wat er aan gelegen was? 1 rolgordijn had een fabrieksfout en een nieuwe heeft u inmiddels ontvangen. Met vriendelijke groet, Emiel
Pluspunten
Klacht is naar tevredenheid opgelost!
VerbeterpuntenTelefonisch contact kan beter!
Bedankt voor uw beoordeling 2 nieuwe VELUX rolgordijnen zijn gratis toegezonden ondanks uw melding 2 maanden later. wij hebben 4 inkomende lijnen en soms is de wachttijd langer dan we zouden wensen. Ik hoop dat u tevreden bent met de nieuwe rolgordijnen.
Pluspunten
Werkt goed en op tijd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenGa ZO DOOR
Pluspunten
Snelle levering en ook via de chat goed contact en antwoord. NB: er is onmiddellijk door het bedrijf contact met mij opgenomen en er wordt een nieuw rolgordijn opgestuurd. Zodra dat is gebeurd krijgen ze een 10+ als beoordeling. En volgens afspraak is op 8 februari een nieuw Veluxrolgordijn geleverd. Klasse
VerbeterpuntenHelaas is er een lichte beschadiging aan de achterzijde van het verduistering rolgordijn waardoor toch licht binnen komt. Maar omdat ruiling niet is toegestaan na opening van de verpakking. ...Heb ik verder ook geen contact op genomen
Bedankt voor uw beoordeling, ik heb u zojuist gebeld en zoals besproken is een gaatje in het rolgordijn een fabrieksfout, we sturen u kosteloos een nieuw VELUX gordijn toe en wensen u veel plezier met het nieuwe rolgordijn.
Pluspunten
prima geholpen
Pluspunten
- snelle reactie op mijn vragen. - goede prijs. - snelle levering. - levering goed verpakt.
Pluspunten
Goed werkende website, originele Velux producten tegen een scherpe prijs. Email informatie duidelijk
Pluspunten
Snelle levering van artikel
Pluspunten
Na gebeld te hebben met dakraampje ben ik goed geholpen met het juiste type mevrouw chatte mij direct de goede link voor bestellen voor mijn raam ook het invullen ging heel makkelijk. Ik zal u zeker aanraden op feestjes
VerbeterpuntenGoede service ga zo door
Pluspunten
Produkt was zoals beschreven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering van het product
Bedankt voor uw beoordeling, grote voorraad dus VELUX en Fakro raamdecoratie altijd de snelst levering. met vriendelijke groet, Emiel
Pluspunten
Ontving na mijn klacht direct een vervangend product, geweldige service. De volgende keer opnieuw een bestelling bij deze firma.
VerbeterpuntenHeb vaker een rolgordijn opgehangen,hetzelfde systeem.Betreft het bestelde product (dakraamrolgordijn) 2 kleine gaatjes onderin,links en rechts nadat ik de 2 rode plastic clips heb verwijderd volgens gebruikershandleiding en precies op deze plek.
Beste heer als er een gaatje in uw rolgordijn zit dan zal dit een fabrieksfout zijn, graag even een foto dan sturen wij een nieuwe naar u toe. Met vriendelijke groet, Emiel
Pluspunten
Mooie prijs van de zonwering voor ons dakraam. Goedkoopste in de markt. Afspraken over levering worden exact nagekomen. TOP
Pluspunten
snel, goed
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling, snelle levering. Duidelijke site met een ruim aanbod op het gebied van dakramen en alles wat daarbij behoort.
Pluspunten
snelle afhandeling van de bestelling, degelijke verpakking en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenNiet van toepassing. Binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen.
Pluspunten
Van het begin van bestellen tot aflevering goed geholpen en snel afgeleverd
Pluspunten
Duidelijk in communicatie op het internet. Komt afspraken na.
VerbeterpuntenGeen. Alles verliep voorspoedig.
Pluspunten
Goede kwaliteit product Goede en duidelijke navigatie website Goede optie keuzes
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!