Pluspunten
snel verzonden
VerbeterpuntenIs wel een beetje moeilijk te vinden op de site als het om een oud type raam gaat.
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijs!
Pluspunten
Snel mail contact.... Snelle levering, alleen erg jammer dat het bedrijf die voor ze bezorgd het nogal af liet weten waardoor ik vervolgens het product nog zelf kon gaan halen op de fiets! Maar wel 10 euro bezorgkosten heb moeten betalen! Heb het bezorg bedrijf hierop aangesproken maar doen er vervolgens zelf weinig mee.
Bedankt voor uw beoordeling, jammer van het cijfer 6 wij gaan voor een 10. Als we 2 keer aan de deur zijn geweest dan gaat de bestelling naar een afhaalpunt. Dus de leverdag heeft u ontvangen daarna bieden wij het 2 x aan. Bent u na 2 x niet thuis dan gaat het naar een afhaalpunt in de buurt en zo voorkomen we 2e keer verzendkosten. We hebben uit coulance de bezorgkosten terug gestort op uw rekening.
Pluspunten
goede prijzen. zeer snelle levering
Pluspunten
snelle levering accessoires
Pluspunten
snelle levering, originele merkproducten met concurrerende prijzen
Verbeterpuntenwegens een geplande verbouwing op de zolder had ik ook een hor besteld. op tijd binnen, echter een lichte beschadiging. wij waren bereid om middels een passende korting de beschadiging, dus B-keus artikel te accepteren. we hadden ook geen keuze, wegens de andere werkzaamheden voor de hor eerst gemonteerd moest worden. Dit bedrijf wil daar niet aan mee werken.
Bedankt voor uw beoordeling, de VELUX rolgordijnen komen nieuw uit de fabriek van VELUX geen B keuze. 25% korting vraagt u voor een schade die niet zichtbaar is. Zoals u aangeeft in uw email zit de schade aan de achterzijde en is deze niet zichtbaar want ik heb u 3 x om een foto gevraagd maar deze stuurt u niet toe. Ondanks dat heb ik per e-mail aangegeven een nieuw onderdeel naar u toe te sturen maar dit weigerde u. VELUX en dakraampje.nl hebben een prima samenwerking en een onderdeel dat door postbezorger beschadigd is hebben we met een paar dagen bij u. Dus als u een foto stuurt van het beschadigde onderdeel dan halen we deze gratis op en ontvangt u een nieuwe.
Pluspunten
Zeer goed bedrijf, betrouwbaar en service gericht.
Pluspunten
Scherpe prijs Punctueel Snel Klantvriendelijk Behulpzaam Correct
VerbeterpuntenDe toebehoren die bijgeleverd zijn voor plaatsing waren voor een paar niet meer voorradig. er zijn een paar passtrips bijgeleverd. Het zal wel gekomen maar het is niet van te voren gecommuniceerd.
Pluspunten
Op zondag Velux dakraamrolgordijn besteld en bij opmerking verzocht op vrijdag te bezorgen. Maandag keurig bevestiging ontvangen met alle informatie en dat het product op vrijdag geleverd zal gaan worden. En inderdaad op vrijdag in goede staat ontvangen. Prima levering en service!
Pluspunten
Positief. Firma houdt zich aan alle afspraken
VerbeterpuntenTelefoonbezetting kan beter
Pluspunten
Rolgordijn was beschadigd en we kregen meteen een nieuw rolgordijn toegestuurd. Perfecte service.
Pluspunten
tevreden over de lervering en correcte afhandeling
Pluspunten
Prettige, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Voortreffelijk geholpen bij de bestelling
Pluspunten
Zeer snelle levering. En een zeer goed product!!
VerbeterpuntenNvr
Pluspunten
Vraag werd zeer snel beantwoord en kon meteen de goederen afhalen
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf! Ik noteer dit bedrijf in mijn agenda en wil evt. in de toekomst verdere aankopen overwegen.
Pluspunten
Snel afgehandeld, veel sneller dan op de site aangegeven.
VerbeterpuntenDe montage is voor een leek erg complex en dit wordt niet gemeld/ weggewoven
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling en feedback! De montage van een Velux hor is vrij simpel door de bijgeleverde handleiding goed te volgen en eventueel via YouTube een montage filmpje erbij te gebruiken. Vervelend dat u dit als lastig heeft ervaren.
wijzigingen in afleveradres doorgeven aan besteldienst
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling en feedback! Helaas kan ik in ons dossier niets terugvinden van een wijziging in het afleveradres vandaar dat deze niet zal zijn doorgegeven.
Pluspunten
S'ochtends gebeld over de levertijd van een gordijn voor mijn Velux dakraam. In overleg de dag erop al in huis, helemaal super. Goed te monteren en erg fijne mensen bij Heuveling die je helpen.
VerbeterpuntenNiet
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!